Skocz do zawartości

www.seeoyuin.pl

gohome

Rekomendowane odpowiedzi

grafika mogła by być trochę dokładniejsza zaokrąglenia ci się rozmywają chodzi o przewodnictwo, rozrywka, apartamenty

I linki powinny być przyjazne wyszukiwarkom, np: www.seeyouin.pl/rozrywka

Jak się mylę niech mnie bardziej doswiadczony poprawi, pozdrawiam.

Californication czyli seks, piękne kobiety i niesamowity David Duchovny w roli głównej.

Stronie ogółem czytelna i przejrzysta, ale ten wielki, czerwony napis na środku sprawia, że znika całe wrażenie profesjonalizmu, brakuje jeszcze żeby się dało piętnaście wykrzykników. Zwykły napis czarną czcionką zdecydowanie wystarczy.

Kraków

Jaki jest?

kasia sekuła

Dlaczego imię i nazwisko z małych liter?

Link do panelu administracyjnego nie powinien być widoczny dla wszystkich.

Na koniec - zasada numer 1 - jeżeli coś jest jeszcze niedokończone, to nie umieszczaj do tego linków. Skoro tłumaczenia strony są jeszcze w przygotowaniu, zdejmij te flagi i umieść je wtedy kiedy strona już będzie miała wersje w danych językach.

polskie litery na stronie https://www.seeyouin.pl/index.php?m=krakow&...&IDpcat2=18 szlag trafił

te linki też są z xxxx, zmień je na przyjazne

Link do Kasi Sekuła nie działa ( i czemu z imię i nazwisko z małej litery?)

Miałem napisać coś o przyzwoitym poziomie strony, ale po zaglądnięciu w kod okazało się, że układ tabelaryczny, nie walidujący się (z mnóstwem błędów i ostrzeżeń).

Poza tym to strona jest przyjazna dla użytkowników, co niestety w naszej rzeczywistości jest rzadkością.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności