Skocz do zawartości

[Wykonam] Wysokiej jakości bannery flash

dante840

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Od dawien dawna pasjonuję się tworzeniem elementów stron w zaawansowanej technologii jaką jest Flash. Tworzenie tego typu grafiki sprawia mi przyjemność, z chęcią tworzę różnego rodzaju grafikę na strony internetowe, aktualnie zajmuję się tworzeniem bannerów. Myślę, że moja praca może się komuś przydać, mam nadzieję, że z pośród was znajdzie się ktoś, kto właśnie potrzebuje wysokiej jakości banneru, który na celu będzie miał ozdobę strony bądź reklamę danego serwisu internetowego.

* * *

Cena banneru zależy głównie od stopnia jego zaawansowania, wykonuję bannery w granicach 20-100 zł.

* * *

Dlaczego warto zamówić u mnie banner?

- Oferuję bardzo szybki oraz miły kontakt

- Tworzę od podstaw profesjonalne bannery

- Dotrzymuję słowa, mam na myśli terminowość

- Oferuję niskie ceny jak na tego typu bannery

- Daję gwarancję satysfakcji

Jak zamówić u mnie banner?

1. Dokładnie zastanów się jaki banner spełni Twoje oczekiwania.

2. Napisz do mnie na podany numer Gadu-Gadu bądź adres E-mail.

3. Wiadomości nadaj tytuł "Banner Flash"

4. Opisz dokładnie wygląd bannera (wymiary, kolorystykę, liczbę klatek wraz z opisem jakie animacje, tekst oraz obrazki mają się znaleźć na każdej animacji, dodatkowo napisz po jakim czasie ma się zmieniać animacja na kolejną.

5. Czekaj na odpowiedź.

Przykładowe zamówienia:

JanKowalski@gmail.com Temat: Banner Flash

Witam, jestem zainteresowany Pańską ofertą. Potrzebuję następującego bannera:

Wymiary: 800px x 200px

Kolorystyka: Ciemno/Jasno brązowy

Ilość klatek: 3

Na pierwszej klatce miałby się znaleźć ładny napis, w jasnym kolorze, najlepiej brązowym "Warez.com"

Na drugiej klatce miałby się znaleźć kolejny napis "Najlepszy warez w sieci"

Natomiast na trzeciej klatce, dobrze by było, gdyby znalazł się napis, bądź przycisk (aktywny), dzięki któremu można by się przenieść na stronę www.warez.com. Animacje miały by się zmieniać co 3 sekundy, wszystko miało by być płynne oraz dynamiczne. Czekam na odpowiedź oraz (cena, termin wykonania). Pozdrawiam serdecznie.

Jan Kowalski

// Wiadomość oczywiście nie musi być aż tak szczegółowa jeśli nie wiele wiesz o animacjach, nie przeszkadza mi rozmowa, możemy spokojnie obmówić realizację zamówienia, chodź by to miało trwać godzinę :)

Kontakt:

- PW

- Gadu-Gadu --- 11789427

- E-mail --- ksw9800@prokonto.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności