Skocz do zawartości

Wielka obniżka

sorrow

Rekomendowane odpowiedzi

Google ostatnio zaczęło walczyć ze spamerami np relnofollow i zmiana postawy co do tego procederu ale to już chyba wiećie. Co teraz się dzieje nie wie nawet starszyzna z plemienia, był nawet jeden dzionek gdy pr nie działał wtedy myślałem iż nadchodzi nowa era trust ranka lecz pr powrócił. Chciałem ostatnio kupić linki na allegro i pare osób sprzedawało pr 5 a po wejściu na strone pr 0. To samo się dzieje z moim forum jak i kolegów z pr 3 do pr 0 + zmiejszona liczba zindexowanych stron. Do tego jak zauważyłem u konkurencji gdy korzystali z linkora od razu pr im spadł do null. Jedna z moich stron została wywalona a jedyne co zrobiłem to dodałem do google oraz spamowałem księgi gości :D . Więc pytanie czy i wy macie takie dziwne wrażenie iz świat sie zmienia, zmienia brzmienia tylko pytanie co dalej z tym fantem.

Więc pytanie czy i wy macie takie dziwne wrażenie iz świat sie zmienia

Tak..., zmienia się na gorsze. :cry:

Do tego jak zauważyłem u konkurencji gdy korzystali z linkora od razu pr im spadł do null

PR jest aktualizowany raz na kilka miesięcy (ten co wyświetla się na pasku). Były problemy z nim, ale po prostu na jakiś czas pojawiły się stare wartości, a teraz już jest OK.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności