Skocz do zawartości

www.intelcontrol.pl

tomek79vp

Rekomendowane odpowiedzi

straszny syf w kodzie

- brak description

- brak h1

- strong użyty na bezwartosciowe zwroty

- linki mało przyjazne

- brak title, alt - linkowanie wewnętrzne leży

- swl - na tej stronie się nie sprawdzi, po za tym maskujący kolor

ludziom od designu to bym ani złotówki nie dał, strona wygląda jak z przed 8 lat T_T

...na tle konkurencji wypadniesz pewnie dobrze, co nie znaczy że strona jest idealna :D

straszny syf w kodzie

- brak description

- brak h1

- strong użyty na bezwartosciowe zwroty

- linki mało przyjazne

- brak title, alt - linkowanie wewnętrzne leży

- swl - na tej stronie się nie sprawdzi, po za tym maskujący kolor

ludziom od designu to bym ani złotówki nie dał, strona wygląda jak z przed 8 lat T_T

...na tle konkurencji wypadniesz pewnie dobrze, co nie znaczy że strona jest idealna :D

Przesadzasz. Flashowiec/grafik dobrze się spisali. Musisz natomiast skupić się na użyteczności. Poczytaj też o designie web 2.0

Co do SWL - polemizowałbym.

Przesadzasz. Flashowiec/grafik dobrze się spisali.

Grafika to kwestia gustu, ale jak dla mnie to coś odbiega od przyjętych norm ;)

Musisz natomiast skupić się na użyteczności. Poczytaj też o designie web 2.0

web 2.0 pod strone firmową ?

Co do SWL - polemizowałbym.

co do swl to moim zdaniem wyświetlanie ich na stronie firmowej jest bardzo nie profesjonalne, tym bardziej że pr=1, site=25, bl = 110 świadczy to tylko o tym że ilość punktów jaka zostanie uzyskana za tą stronę to w przeliczeniu na złotówki równowartość taniego cukierka.

Ojć, no to troszkę pracy mnie czeka, stronkę ogólnie zleciłem profesjonaliście, ale korzystając z wolnego czasu chcę ją troszkę udoskonalić po prostu :). Z tego co widzę, to dolne flashe pousuwać no i popracować nad kodem (znaczniki alt, title itd...). Ogólnie dodam, że stronka była robiona w phpwcms co umożliwia mi edycje tekstu za pomocą fajnego edytora.

Grafika to kwestia gustu, ale jak dla mnie to coś odbiega od przyjętych norm ;)

Ale co dokładnie masz na myśli? Mi się podobają np. boczne zakładki. A grafika to w istocie rzecz gustu.

web 2.0 pod strone firmową ?

Piszę o designie rodem z web 2.0, czyli np. duże czcionki, dużo white space, dobrane kolory, itd.

co do swl to moim zdaniem wyświetlanie ich na stronie firmowej jest bardzo nie profesjonalne, tym bardziej że pr=1, site=25, bl = 110 świadczy to tylko o tym że ilość punktów jaka zostanie uzyskana za tą stronę to w przeliczeniu na złotówki równowartość taniego cukierka.

Umówmy się, że nie starczy na piwo. A do wyświetlać czy nie to już kwestia indywidualna. Ja bym na swojej stronie na to nie pozwolił, ale jak to mówił mój znajomy w szkole, są ludzie, klamki, zawiasy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności