Skocz do zawartości

Pozycjoner z allegro

kest

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Administruję stronę z wiadomościami z Kwidzyna, Malborka oraz Grudziądza. Strona jest dość młoda (kilka miesięcy). Zależy mi by po wpisaniu frazy: kwidzyn, malbork lub grudziądz moja strona pojawiała się dość wysoko. Oto ta strona: wiadomości z Kwidzyna, Malborka i Grudziądza Sam trochę próbuję pozycjonować jednak moja wiadomości z tego zakresu są tylko podstawowe. Znalazłem jakiś czas temu pozycjonera na allegro, który robi to za grosze - i ten fakt mnie dziwi. Chciałbym zasięgnąć opinii, czy to normalne, czy jest tu jakieś drugie dno.

Pozdrawiam

Cześć,

Jeżeli już chcesz coś kupować na Allegro - znajdź kogoś z dobrymi opiniami, kto oferuje ręczne katalogowanie, a potem wymagaj dostarczenia raportu z listą miejsc gdzie Ciebie dodali i sprawdź czy Twoja strona jest w tych katalogach.

Pozycjonowania jako takiego bym na Allegro nie kupował - efekty mogą być wręcz odwrotne od zamierzonych.

Pozdrawiam

Dowiedz się w jaki sposób (chodzi o ogólniki) ten człowiek pozycjonuje. Tak jak pisali poprzednicy jeżeli ma się jedną stronę można samemu ją dobrze skatalogować i będzie to lepsze od katalogowania automatem. Poza tym należy uważać komu się zleca takie rzeczy bo jak ktoś wcześniej napisał agresywne i przesadne amatorskie pozycjonowanie (mam na myśli coś więcej niż katalogowania) może przynieść efekt odwrotny.

Wracając do katalogowania zainteresuj się listą mocnych katalogów: https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=63292 oraz spisem katalogów Mara: https://www.katalogiseo.info/

Sprawdź liderów systemów wymiany linków:

linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny)

alexain.jpgalexaol.jpgalexaat.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności