Skocz do zawartości

Spamer - czy to tu

iktorn

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem gdzie to umieścić...

W każdym razie FAO Jeż :D

* . bukmacherzy-pl . info <- nie klikać TROJAN

Spamują wynikami z onetu.

https://www.google.pl/search?q=site%3Abukma...acherzy-pl.info

nie klikać w wyniki TROJAN

-> LinkVault <- nowy system wymiany linków statycznych

Kup linki <- dobre ceny, duży wybór

Katalog stron - PR4, SEO friendly, ponad 1000 wpisów ^_^

Witam:

Radze uważać na otwieranie tej strony.

Powód:

Wirus: " Downloadr.Trojan"

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

Nie chodzi o Wirusowaniu odwiedzających są różne formy trojanów, może to być robak. Jakby ktoś chciał to można zbindować *.jpg-a z trojanem, możeliwe różne funkcje, ludzie którzy z domu lub skąd indziej wpisują hasła, do kont, mogą być bankowe przesyła im wszystkie nacisnięcia klawiatury+zadania systemowe kontrola nad kompem+screenshoty. Poprostu zwykły keylogger, może być.

Poczuj sie swobodnie w swoim domu wybierz rolety warszawa dla wiekszego komfortu.

zbindować *.jpg-a z trojanem

Jak ktoś używa Windowsa i go nie aktualizuje na bieżąco, to potem są tego skutki. Zawirusowany JPG "działa" chyba na Windows XP bez SP2 (jeśli dobrze pamiętam). A nawet czasem (raczej rzadko) mi firewall blokuje pliki JPG i mówi, że coś jest z nimi nie tak. :shock:

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

layeredtech. com - korzystaja z ich usług właśnie czytam sobie termsy i chyba napisze coś do admina ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności