Skocz do zawartości

Ocena projektów

Dzidek794

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę o oceny moich ostatnich projektów:

1 - lay dla kolegi dlaportalu o grach

2 - firmówka, projekt dla firmy nauki jazdy

Co o tym sądzicie?

Grafiki przyzwoite na pierwszy rzut oka,

nie mam czasu się przyglądać ale jakbym miał się czepiać to odnośnie 2 grafiki, samochód nie pasuje za cholerę bo w jakim ośrodku szkoli się kierowców na audi'cach ?? myślę że wstawienie bylejakiego wozu byle fajnie wyglądał nie jest najlepsze, bo przecież grafika ma nawiązywać do tematyki strony, czyli przydałaby się jakaś CORSA czy cokolwiek tam innego na czym szkolą kierowców.

• 2 miesiące temu...
Nie chce Cie o nic oskarżać kolego pewnie sie myle ale jak widze Layouty z textem Cycerona do prezentacji krojów pisam lub innych kompozycji to mam nawet 100% pewność, że sa siorbnięte z darmowych lub nie templatów. pozdrawiam
Oj wcale nie, wiele osób, często, używa generatorów Lorem ipsum.... takich jak np. tutaj jako przykład rozłożenia kolumn, akapitów, nagłówków itp... pomaga w podjęciu decyzji co do wyboru stylu.

logo-stat4seo-blue-small.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności