Skocz do zawartości

Nietypowy serwis-katalog na WP zgodny z wytycznymi googla

AdamAGP#

Rekomendowane odpowiedzi

To właściwie bardziej serwis niż katalog.

Najlepsze projekty stron internetowych oparty na wp, ale to nie prec-ban i nie ma nic wspólnego. Jest dosyć nietypowy. Wewnątrz w dashbordzie przy formularzu publikacji jest schemat, który najlepiej przekopiować do pola formularza i uzupełnić - kto jak kto, ale wy najmniejszego problemu nie będziecie mieli :D

[link]

Opis strony:

[unikalny, min 500 znakow]

Konstrukcja strony:

[opis budowy strony, falsh, html, php itp. skrypt, kilka slow o grafice]

Wykonawca Projektu:

[Nazwa/dane teleadresowe]

Wpis oprócz opisu strony wymaga przede wszystkim opisu budowy serwisu - flash, html, grafika, skrypt, konstrukcja itp. oraz podania nazwy i kontaktu z wykonawcą projektu, najlepiej różnych danych teleadresowych.

Mail z rejestracji i potwierdzenia dodania, czasem wpada na gmail do spamfolderu. Jak coś to piszcie, będę coś z tym kombinował.

Mile widziane sugestie i propozycje kategorii, których brakuje.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

wydaje Ci się że jest zgodny z wytycznymi.

Jak to kiedys miawiali: nie ma ludzi niewinnych są tylko źle przesłuchani.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. 

Równie dobrze można to powiedzieć o każdej stronie w sieci.

Konsultowany na grupie, jest inny, jest przeznaczony dla użytkowników, nie pod seo, site. Czyli powinien być bezpieczniejszy. Wytycznych nie łamie :D z tego co mi wiadomo...

Aczkolwiek wiadomo, że z google nic do końca nie wiadomo ;)

żadnych moich zapleczowych linków, żadnych swli tam nie będzie.

nie bądź zgred :D

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Webbest.eu

juz nie najlepszy. poza tym od godziny zrobiłem go platnym. ale na pewno bedzi emiał 100.000 wpisów :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. 

Adam: to co masz dorobic to ci powiedziałem. Dodam jeszcze za pomoca innych dodaj wtyczke Register PLus

@Fyner: mnostwo.

captche zrobię oczywiście, tylko jeszcze nie było potrzeby

@Fyner - będę, będę - za dużo się napociłem nad nim, żeby pozwolić go zaśmiecić.

@zgred jutro zainstaluje Register PLus dzięki za info.

P.S. tagi były od początku, są po prawej :D, ale będą się pojawiały tylko te najpopularniejsze, nic chcę mieć potem tagów z 1 wpisem.

No dziękuję wam za wcześniejszą pomoc przy przeróbkach

Miał ktoś problem z mailem?

Webbest.eu

Świetna idea. Bardzo mi się podoba, że wreszcie pozycjonerzy poszli po rozum do głowy i, zamiast stawiać setki bezsensownych i niczym nie różniących się od siebie Otwartych czy qlWebów, wymyślają bardziej oryginalne rozwiązania. :D

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności