Skocz do zawartości

Nietypowy serwis-katalog na WP zgodny z wytycznymi googla

AdamAGP#

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ten mail może być, są to maile kontaktowe, podawane na stronach, chodziło mi o ten mail, co mam w profilu,

wyświetlany, przy zgłoś błąd/literówkę.

PS. Dorzuciłem kolejny serwis, czekam na akceptację :)

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

cytując swoją wypowiedź w danym temacie (ponieważ nie mam opcji przeedytowania postu)

dziwne, po wejściu - kaspersky sygnalizuje mi trojana

Trojan-Downloader.JS.Psyme

rzeczywiście jest to fałszywy alarm, gdyż kaspersky posiada moduł wykrywania podejrzanych skryptów i omyłkowo myślał, że to trojan. Obecnie już po wejściu nie mam żadnego sygnału z antywirusa

A podstrona z moim wpisem PR3, choć nie ukrywam, że to także moja zasługa :)

..a ktoś kiedyś pisał, że "precle" nie mogą być porządne :)

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Dzięki, staram się :)

@Mar skasuj to słowo na p ono jest przeklęte ;), a tak poważnie to w sumie on nie ma nic wspólnego, nie można dawać linków w treści, raz tylko dopuściłem jak link prowadził do technologii w ofercie firmy, która wykonała projekt strony.

Widziałem, że podlinkowałeś swoje wpisy :D

@dywyn Jakbym go zrobił bardziej seo to potem jest wysoce prawdopodobne, że za pół roku filtra złapię i cała praca na nic. chociaż ewentualne modyfikacje to jest moment, a na czym Ci szczególnie zależy na anchorze?. Chciałbym przede wszystkim, żeby był użyteczny/atrakcyjny dla użytkowników - grafików, webmasterów, firm projektujących strony - dlatego też dodatkowo wprowadziłem jeszcze dział tutoriali, na razie sam go będę rozwijał.

Na projekty stron jest w TOP6 :)

Google walczy ze standardowymi katalogami, ponieważ uznają, że nie wnoszą one żadnej przydatności dla użytkownika, to jeden z podstawowych elementów przez nich podawanych. Z kolei twierdzą, że jak katalog wnosi coś nowego, jest tematyczny to jest ok, tak przynajmniej twierdzą.

Ostatnio pojawił się bardzo innowacyjny projekt strony, ale opis nie pełny, no i czekam na razie może ta osoba zmieni. W takich przypadkach wysyłam email z informacją, zanim usunę o ile autor podał prawdziwy.

Ale Wy dobre piszecie

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Anchory zdobędzie się gdzie indziej;) Projekt jest dobry postaci jakiej jest i bez nich da się przeżyć.

Google walczy ze standardowymi katalogami, ponieważ uznają, że nie wnoszą one żadnej przydatności dla użytkownika, to jeden z podstawowych elementów przez nich podawanych. Z kolei twierdzą, że jak katalog wnosi coś nowego, jest tematyczny to jest ok, tak przynajmniej twierdzą.

Taka jest prawda. Katalogi stron w hurtowych ilościach nie są użytkowniką na nic potrzebne (pomijamy pozycjonerów) i warto zabezpieczyć się zgodnością z zasadami wielkiego G.

Treningi WattUp.pl

Projekt napewno jest dobry, w takich założeniach jakie przyjąłeś, wnosi coś innowacyjnego. Pewnie pojawią się kopie ale to mało istotne.

Pozwalasz się zareklamować wykonawcom różnych stron co jest dość specyficzne, taka strona się przyda nie tylko użytkownikom, ale także firmom potrzebującym dobrych wykonawców. Tak trzymaj i nie daj się złamać :D Powodzenia w dalszej dobrej postawie :)

szkoda ze usuwasz linki...

Link jest pod miniaturką dodawany automatycznie!

Te na siłę zamieszczone w treści, Tak.

bo to nie jest precl, od początku mówiłem, że bez linków w treści, jakbym dopuszczał linki typowo pozycjonujące w treści to by nie był zgodny z wytycznymi google, a był publikowany na grupie google i nie może mieć nic wspólnego preclowaniem, bo by długo nie przetrwał. Czasem robię wyjątek jak link jest zamieszczony dla użytkownika i dotyczy technologi tworzenia stron itp.

Poza tym dałeś 2 razy ten sam link (do tego samego adresu), bo pierwszy w kodzie jest ten dodawany automatycznie.

P.S.

Masz pełną skrzynkę

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

szkoda ze usuwasz linki...

....................

Poza tym dałeś 2 razy ten sam link (do tego samego adresu), bo pierwszy w kodzie jest ten dodawany automatycznie.

hej, faktycznie nie zauwazylem iz jest link pod obrazkiem i dodalem drugi. fajny katalog, choc wciaz szkoda iz nie mozna dac linku z anchorem. niemniej jak beda z niego wejscia to juz polowa sukcesu :)

pozdr

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności