Skocz do zawartości

Nietypowy serwis-katalog na WP zgodny z wytycznymi googla

AdamAGP#

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

a korzystasz z klienta jakiegoś? czy na www odczytujesz maile?

Chyba z tych buttomów zrezygnuję, u mnie przychodzi na Thudnerbirda ok, ale na portalach jak sprawdzałem to się rozlatuje. Chyba bym musiał to w tabeli zrobić, ale też albo się kod nie pokazuje albo obrazek :/

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

myślisz, że warto się męczyć z tym mailem? - będzie to miało jakiś odzew w postaci zamieszczania buttomów, bo to ciężko sprawdzać jak przychodzi - trzeba masę maili wysyłać i sprawdzać i na jednym dobrze na innym już lipa.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Webbest.eu

Czy można dodawać strony obcojęzyczne?

W sumie czemu nie, tylko żeby opis był po polsku. Możesz zaznaczyć w opisie, że to jest obcojęzyczna.

To w końcu katalog-serwis o projektach, desginach stron, to nie ma znaczenia w jakim języku jest dany projekt, więc jak najbardziej.

Webbest.eu

Nie chcę się czepiać, ale czy przypadkiem niektóre strony tam dodane nie pasują? Np. jakieś katalogi stron?

Nie piszę tutaj o autorskich skryptach, czy ciekawych modyfikacjach, ale na standardowych katalogach, prawie bez żadnych zmian.

I dodałem kolejny serwis, będę je dodawał tak na raty :)

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Nie piszę tutaj o autorskich skryptach, czy ciekawych modyfikacjach, ale na standardowych, prawie bez żadnych zmian.

ale themesy autroskie, chyba. Głównie chodzi o designy. W sumie nie znam wszystkich themów (nie jestem tego w stanie sprawdzić), jak ktoś się podpisuje jako autor skórki to uznaję, że jest autorem - w sumie wszystkie, które zaakceptowałem mają chyba autorskie designy.

p.s.

opublikowany

Webbest.eu

Wg jakich kryteriów ustawiane są strony znajdujące się w prawym panelu w zakładce "Popularne", tzn. od czego zależy, czy mój wpis znajdzie się na tej liście?

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Od punktów.

Permalink Views: 10

Home Views: 1

Archive Views: 2

Category Views: 2

Feed Views: 1

Comments: 30

Pingbacks: 80

Przygotuję chyba też coś ala najlepiej oceniane tylko tu musiałbym wziąć nie tylko średnią, ale też ilość ocen.

Webbest.eu

• 2 tygodnie później...

Zepsuły się podobne wpisy:

Warning: include(/home/nemon/domains/webbest.eu/public_html/wp-content/themes/freshnews/) [function.include]: failed to open stream: No such device in /home/nemon/domains/webbest.eu/public_html/wp-content/plugins/yet-another-related-posts-plugin/magic.php on line 300

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności