Skocz do zawartości

Pytanie o ocene strony oraz porady

quantz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich jakieś 2 miesiące temu z kolegami założyliśmy stronę: www.zespolsygnet.pl

Chciałem zapytać was o ocenę tej strony pod względem atrakcyjności dla wyszukiwarek oraz prosiłbym was o ocenę mojej "wizji" pozycjonowania strony.

W moim wypadku najważniejsze frazy na stronę to: zespół na wesele (Tarnów), oraz zespół muzyczny.

Zacząłem od tego że dodałem ogłoszenia oraz linki do swojej strony na różnych bazach zespołów i ogłoszeniach weselnych, następnie postanowiłem systematycznie pisać artykuły do precli z wysokim pagerankiem. Teraz ostatnia nowość zainwestowałem w dodawarke do katalogów. Tutaj chciałem zapytać czy to co robię nie szkodzi stronie www:) i co mogę zrobić wiecej.

Teraz chciałem zapytać o moje obserwacje gdy pisałem artykuły do precli to zamieszczałem w nich kluczowe dla mnie frazy i co się okazało ze fraza zespół na wesele zaczęła piąć się w górę w wyszukiwarkach natiomiast fraza zespół na wesele Tarnów stoi w miejscu mimo że pojawiała się w artykułach tak samo często jak fraza pierwsza.

Chciałem zapytać o porady i ocenę moich poczynań:D

z góry dziękuje

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności