Skocz do zawartości

Czy Adder jeszcze cos daje ?

Lukas_79

Rekomendowane odpowiedzi

Ilość niewykorzystanych katalogów: 0

Postęp wysyłania stron do katalogu:

cncat: wysłano do 229 katalogów z 229 dostępnych, pozostało 0

mini: wysłano do 2465 katalogów z 2465 dostępnych, pozostało 0

qlweb: wysłano do 4788 katalogów z 4788 dostępnych, pozostało 0

wp: wysłano do 1139 katalogów z 1139 dostępnych, pozostało 0

ml: wysłano do 592 katalogów z 592 dostępnych, pozostało 0

Takie ilosci rekordow mam w bazie ;) - faktycznie dodalo do okolo 7% katalogów (reszta strona niedostepna, brak kategorii, token i inne historie)

wpis juz zaindeksowal sie w 1 katalogu i w 9 preclach

Y caly czas pokazuje 0 BL - stronka zaindeksowana w google

• 1 miesiąc temu...

A najlepsze jest to gdzie dodaje, ustawiłeś "Internet - Aktualności" jeśli nie to czemu większość wpisów tam jest dodana?

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

wg mnie wszystko zalezy od bazy,

ja w chwili obecnej dziennie dodaje sie do ok 800 katalogów dla ponad 100 stron (recznie dla mnie niewykonalne) ale ja w bazie mam tylko 3000 qlwebów bo systematycznie zapuszczam sprawdzenie czy katalog działa czy nie i gdy sprawdzam czy wpis dany sie dodał w celu podlinkowania sprawdzam czy jest zaindeksowany - gdy nie katalog wylatuje z bazy

z tego co widze trzeba tez sprawdzac kategorie i dostosowywać sie do tego co ludzie wpisują jako kategorie główne - bo wiadomo czym bardziej indywidualna tym katalog ma lepsze szanse na pozostanie w indeksie i unikalność wpisów.

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

baza byla pelniutka, bo to test - w pewnym momencie Y takze pokazywal ponad 100 BL wiec sttorm zbytnio wyniki sie nie roznia

jasne, ze to sa zawsze dodatkowe linki zgarniete mozna powiedziec za darmoche i nikt recznie by tego nie pododawal do tych katalogow

ale jak widac efekt jest cieniutki i widac jakosc tych qlwebow i precli

Tutaj macie co google obecnie widzi w katalogach:

https://www.google.pl/search?hl=pl&q=&a...mp;aq=f&oq=

a tutaj co w preclach:

https://www.google.pl/search?hl=pl&q=&a...=Szukaj&lr=

wiec jest jeszcze gorzej niz w Y :D - oczywiscie wpisy nie byly linkowane - to suchy test addera

edit - poobcinało linki, chyba sa zbyt dlugie - widzi 5 katalogow i 1 precel - tyle sie ostalo w indeksie

moze fakt iz katalogi odchodza i automatyczne dodawanie staje sie coraz trudniejsze ale zadać sobie nalezy pytanie czy masz 1 strone do dodania czy 100 czy 10000

kiedys jak mialem 1 strone dodawalem ja recznie - teraz recznie dodaje tylko do wlasnych nazwijmy to precli lub innych precli prywatnych niedostepnych dla ogółu, inaczej to nie ma sensu i zostaja automaty i nawet jesli na 100 dodanych wpisów zaindeksuje sie 10% to i tak jest duzo wg mnie i w dluzszej perspektywie jest to rzecz oplacalna

adder musi isc z duchem czasu czyli musza dojsc w opcji kolejne katalogi do których mozna sie dodawac - wtedy osiagnie duzo lepsze rezultaty

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności