Skocz do zawartości

[sprzedam] miejsce pod artykuly - tematyka meble

lamer22

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich serdecznie.

Do zaoferowania mam miejsce pod Twoje artykuly reklamowe na dwóch stronach tematycznie związanych z meblami. Dlatego jeśli zajmujesz się pozycjonowaniem strony w tej tematyce jest to idealna oferta dla Ciebie.

Oferta dotyczy rocznego czasu wyswietlania twoich artykułów. Dostajesz miejsce w menu z twoja zakladka. tytul dowolny. W tej zakladce sa odnosniki do 10 twoich artykułow. W artykulach umieszczasz linki do swojej strony. Dowolna ich liczbe, jeden, dwa cztery, ale tez bez przesady. Dlugosc i jakosc artykulu zalezy od Ciebie. Im lepsza tresc dobierzesz tym lepszy efekt osiagniesz.

Dlaczego powinienes wybrac wlasnie moje strony?

1. W pelni zaindeksowane w Google.

2. Łącznie około 450 odwiedzin w miesiacu - co najwazniejsze wyszukiwania fraz dokladnie zwiazanych z meblami.

3. Sam okreslasz jakie mam ustawic meta tagi dla twoich podstron.

4. Na twoich podstronach nei wyswietlaja sie zadne inne linki, tylko Twoje.

5. Dostajesz dodatkowo link w dziale: polecamy; na kazdej podstronie serwisow.

6. Jesli po roku zdecydujesz sie przedluzyc wspolprace ze mna masz mozliwosc dodania kolejnych 10 artykulow.

7. Dostajesz miejsce reklamowe w dobrych domenach .pl.

Strony na ktorych beda twoje artykuly to:

www.meblowy-sklep.pl

www.meblowy-salon.pl

Koszt umieszczenia Twoich 10 artykulow na okres 1 roku na obu tych stronach wynosi 600zł.

Mozliwosc rozlozenia na 2 raty polroczne.

Zapraszam do wspolpracy!

Kontakt: Grzegorz Kozłowski

lamer22@o2.pl

Pozdrawiam!

To nie prawda, że przeprowadzki bywają ciężkie i męczące.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności