Skocz do zawartości

onet jaja

rasteira

Rekomendowane odpowiedzi

Nie widze tam nic dziwnego bo przy takim zapytaniu bez wiekszych problemow masz takie miejsce. Sprawdz np moje nazwisko - tez jestem na 1 miejscu.

BD napisal

Nie widze tam nic dziwnego bo przy takim zapytaniu bez wiekszych problemow masz takie miejsce. Sprawdz np moje nazwisko - tez jestem na 1 miejscu.

rowniez sie temu nie dziwie, chcialem jedynie podac przyklad i podkreslic jak niedopraowana wyszukiwarka jest onet

rasteira

rowniez sie temu nie dziwie, chcialem jedynie podac przyklad i podkreslic jak niedopraowana wyszukiwarka jest onet

Wiesz ale ja mam fi**a a nie ci*e ... wiec chyba cos Ci sie pomylilo ...

Wiesz ale ja mam fi**a a nie ci*e ... wiec chyba cos Ci sie pomylilo ...

Wierze

ale chyba nie mi sie pomylio tylko onet.pl ;), zreszta nie wiem czy akurat przyklad, ktory podalem jest taki znowu nie trafny. Pewnie niektorzy na tym forum zgadzaja sie z rankingiem onetu ;)

rasteira

heheeh chyba nie bo dla mnie to naprawde nic dziwnego.

Jezeli szukana fraza byloby slowo ci*pa i wyskoczylby Grabowski to cos innego. Jednak szukane jest wlasnie Grabowski i znajduje sie odpwowiednia strona. Szukane slowo kluczowe wystepuje w domenie, tytule, slowach kluczowych, opisie, linku do maila - czyli wszystko na co patrzy onet.

Sadzac po sporadycznych wystepowaniu wynikow dla drugiej czesci Twojego zapytania mozna powiedziec, ze ma ono minimalne znaczenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności