Skocz do zawartości

problem z link-vault

mogila

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam taki problem

Zapisalem sie do link-vault.

Strone zaakceptowali.

Mam juz 22 V [ nie wiem jak :) ]

Lecz na mojej stronie pojawia sie :

Page: /zz/xx/index.php : TestLink1 - TestLink2 - TestLink3 - TestLink4 - TestLink5

W LV mam wylaczona opcje "test link"

Coz jest nie tak ?

thx

M

Jak w 1 miejscu trzymac wszystkie swoje ulubione linki www, kontakty, zadania i notatki ? notatnik.com.pl !

Prawdopodobnie udzielą Ci odpowiedzi na forum link vault.

pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

Wejdz na strone link valut , zaloguj sie i znajdz opcje TEST MODE ON i daj na OFF.

napisalem, iz ... :W LV mam wylaczona opcje "test link":

to juz spr. i nie jest to ten problem.

Zglosilem 2 witrynke i mam to samo ;)

Zglosilem problem na forum LV i Sensei [Link Vault Admin] odpisal abym :

Please go to 'Account & Site Settings' and click check setup and activate

... co tez uczynilem.

Nadal nic :(

Musze jeszcze raz spr. wszystko

M

Jak w 1 miejscu trzymac wszystkie swoje ulubione linki www, kontakty, zadania i notatki ? notatnik.com.pl !

• 2 tygodnie później...

Jakie są najlepsze ustawienia dla LV?

tzn. co polecacie żeby ustawić w Max Links Per Day ??

a także w Link Proportion (0-100). Jak sie podaje jeden link to najlepiej 100 tak?

Masz stronę WWW? Chcesz zwiększyć na niej ruch? Chcesz być pierwszy w Google? Chcesz zwiększyć swój PR?

Zarejestruj się w systemie wymiany linków!

Darmowa wymiana linków!

Wymiana linków

System wymiany linkow

nie polecam ustawiania jednego linku na 100. pozycjonowanie na jeden anchor to prosta droga do flitra.

a co do max links per day - to zalezy ile czasu ma strona - jesli ledwo co powstala to moze bezpieczniej zaczac od 5... a jesli juz ma kilka miesiecy to spokojnie 20 mozesz wrzucic.. pod warunkiem ze masz wystarczajca moce w LV zeby zapewnic trwaly wzrost linkow przez dluzszy czas.

Strona ma 4 lata wiec co byś proponował? Wystarczające moce? Dopiero dzisiaj sie zapisałem i mam 150 V. To dużo czy mało?

Co oznaczają te opcje ?

Link Spaces Available ... cached ?

Link Spaces Filled ... cached ?

Link Vault Free Version - Searches Remaining : 340 ?

Jak moge dodać link do podpisu?

Masz stronę WWW? Chcesz zwiększyć na niej ruch? Chcesz być pierwszy w Google? Chcesz zwiększyć swój PR?

Zarejestruj się w systemie wymiany linków!

Darmowa wymiana linków!

Wymiana linków

System wymiany linkow

tak jak w temacie.

Chce dodac slowo z literka Ł ale jak sie juz wyswietlaja na innych stronkach to widze ze nie wyswietla sie wlasnie ta literka tylko jakies kwadraciki. Jak mam to zrobic jezeli ktos wie prosze o odpowiedz.

Chodzi mi oczywiscie o link vault. <(

Pozdro for all

• 6 lat później...

Witam,

Nie mogę przejść "check setup and activate", podałem 3 linki, w których jest zamieszczony ich kod php i wyskakuje mi:

"This Page should contain - failed" w każdym przypadku;

z inną stroną bez problemu udało mi się to zrobić, teraz zastanawiam się czy coś pominąłem.

Strona, o której mowa to: www.studiomad.pl

Z góry dzięki za pomoc.

• 2 tygodnie później...

Na podstronie: https://link-vault.com/links.asp po zalogowaniu jest klikalny komunikat:"To get more allowance you can upgrade to a higher features package."

Jeżeli go nie widzisz znaczy to, że ilość przydzieleń linków, które ustawiłeś nie wykracza poza konto standardowe i nie ma możliwości upgradu konta. Płatne konto na link-vault nie daje ekstra punktów, a zwiększone przydzielenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności