Skocz do zawartości

problem z link-vault

mogila

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystko napisałem.

Punkty zyskujesz tylko i wyłącznie poprzez dodawanie stron do systemu. Nie można ich kupić. Premium służy wyłącznie szybszemu ich rozdzielaniu.

A tak na marginesie: z tym "szybszym" rozdzielaniem jest różnie. Na kilku kontach rzeczywiście ładnie mi schodzi, a na kilku od paru ładnych miesięcy nic a nic. Zastanowiłbym się mocno nad kupowaniem premium.

@LV przyjmuje tylko strony w j. angielskim?

Link Vault przyjmuje różne strony z różnych wersji językowych. Gwoli ciekawostki powiem tylko, że domena, na której stoi to forum jest wpięta do link-vaulta :D

Jest to system niby "międzynarodowy". Tak jak jednak pisałem wcześniej - ilość przydzieleń, które oferuje system jest naprawdę na kiepskim poziomie. Sugerowałbym szukać innych hurtowych metod.

@Ile stronek trzeba dodać, żeby wygenerować sensowną liczbę punktów/linków?

Wróżenie z fusów. IMHO: sensownej frazy tym systemem nie da się wypozycjonować, a system można brać pod uwagę przy realizacji fraz obcojęzycznych, mało lub co najwyżej średnio konkurencyjnych.

Mam nadzieję, że pomogłem. Pozdrawiam :D

EDYTA: ortografia :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności