Skocz do zawartości

Podmiana strony w wynikach?

hyperbiz

Rekomendowane odpowiedzi

hyperbiz nie martw się tyle :) Po prostu z tego co się orientuję w tej branży jest jedna bardzo pazerna osoba, która chce mieć na to monopol :) Szkoda czasu na to, nie ma szans z kimś kto praktycznie władna jednym z polskich systemów wymiany linków ;)

A z tego co wie, to ten sklep, który Ci poleciał to chyba nie pierwszy raz. Domena fbb.pl strasznie skacze w wynikach.

Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com

Buncol piszesz o sfd i seonet?

Hyperbiz, tam tej kategorii odzywki to podpierdalacz na podpierdalaczu, znajomemu polecialy w filtry juz 3 domeny przez donosy a nie mial nawet zadnej domeny w top 10 tylko 2-3 strona.

Pisz do google przez toolsy niech przywroca, pogadaj z tymi co sie da pogadac i zdobadz naturalne linki i moze wejdzie.

Buncol piszesz o sfd i seonet?

Nie potwierdzam ani nie zaprzeczam. Jedyne co wiem to z opowieści innych osób, ale szczegóły wole zachować dla siebie.

Hyperbiz, tam tej kategorii odzywki to podpierdalacz na podpierdalaczu, znajomemu polecialy w filtry juz 3 domeny przez donosy a nie mial nawet zadnej domeny w top 10 tylko 2-3 strona.

W tej branży to każdemu coś leci czy to na fraze odżywki czy jakąś inną z tym związanych. Ale to wszystko jest nasza wina, bo jeden przez drugiego próbuje wdrapać się na szczyt.

Pisz do google przez toolsy niech przywroca,

To najlepszy sposób, ja ostatnio miesiąc musiałem czekać na przywrócenie, ale strona wróciła.

pogadaj z tymi co sie da pogadac i zdobadz naturalne linki i moze wejdzie.

To chyba jest najlepsze rozwiązanie na tą branżę, tylko stała współpraca kilku osób może dać bardzo dobre efekty.

Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com

tam tej kategorii odzywki to podpierdalacz na podpierdalaczu

Czyli moje przypuszczenia się niestety sprawdzają.

Szkoda że tak się zaczyna robić, nie? Ciężko pozycjonować, to się podpieprza konkurencję.

Monopolu na branżę też nikt nie będzie miał, bo to raczej nierealne. Zawsze będzie jakaś konkurencja i trzeba się do tego przyzwyczaić. Każdy musi trochę zarobić i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności