Skocz do zawartości

co zamiast seodopalacza?

Marchewka

Rekomendowane odpowiedzi

Seodopalacz był moim pierwszym SWLem, ale działa jak działa więc...

poszukuje systemu który miał by następujące cechy

-zdecydowanie jakość nie ilość

-w zapleczu mam kilka wordpresów-precli zeby dało się w miare łatwo użyc- (na zasadzie wklej podany kod )

-w miarę bezawaryjne działanie

-wolę linki stałe

Każdy z SWL ma swoje zalety i minusy.

Ja osobiście przetestowałem większość z nich główna różnica to sposób generowania linków - rotacyjne lub stałe.......

Wybierz ten, który najbardziej Tobie będzie odpowiadać ze względu na ich cechy.

Ja stawiam mocno na unikalność i tematyczność. Zainteresuj się też linkiem ze stopki. Niedługo już będzie więcej informacji na ten temat w Polsce. Dostosowujemy właśnie system do działania w PL.

Marketing w sieci - da się ?

tak, pod warunkiem, że katalog będzie istniał za rok lub dalej a domena w tym czasie nie dostanie bana. Wg mnie nie ma na co liczyć przy tym wysypie katalogów na naszym rodzimym rynku SEO. Teraz Wordpresy na autoblogach są wyindeksowywane i to samo może spotkać tak wielka ilość katalogów, których nikt nie pilnuje ani nie moderuje.

A już na pewno nie jest to jedyna forma

Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l

A ja dla odmiany polece seo.net.pl - stałe + rotacyjne

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

tak, pod warunkiem, że katalog będzie istniał za rok lub dalej a domena w tym czasie nie dostanie bana. Wg mnie nie ma na co liczyć przy tym wysypie katalogów na naszym rodzimym rynku SEO. Teraz Wordpresy na autoblogach są wyindeksowywane i to samo może spotkać tak wielka ilość katalogów, których nikt nie pilnuje ani nie moderuje.

A już na pewno nie jest to jedyna forma

Po pierwsze systemy linków stałych nie są linkami stałym w dosłownym słowa tego znaczeniu, po drugie katalogowanie zaczyna się od tych najmocniejszych katalogów i precli ktore mają na dziś po ładnych parę lat ilośc ich jest liczona w tysiącach

Katalogowanie i preclowanie oprócz własnego zaplecza jest jedyną formą linków stałych. Mało tego każdy wpis w preclu lub katalogu jestes wstanie sam dopalić

Marketing internetowy dla firm

Niebawem na rynku pojawi się nowy produkt, który spełni Twoje wymagania, ponadto nie będzie on dostępny dla wszystkich gdyż będzie płatny. Jeżeli chcesz uzyskać więcej informacji napisz na PW.

Prosty system, bez wiecznych problemów z aktywacją. Z podlinkowaniem, ale bez konieczności stawiania stron pod katem site. Rozwija się powoli, bez hałasu i agresywnego marketingu. Teksty wyglądają dobrze, jak w zadbanym preclu, linki są tam gdzie być powinny.

Eksperyment Discover.pl

Xann tym fragmentem "Katalogowanie i preclowanie oprócz własnego zaplecza jest jedyną formą linków stałych" zaprzeczas sam sobie. Najpierw piszesz, że katalogowanie to jedyna forma linków stałych po czym prostujesz, że oprócz własnego zaplecza. Zdecyduj się zatem bo nabijasz te forum ogromną ilością postów, które mogą namieszać innym w głowach.

Yeden - czego dotyczy twój post ? szukasz takiego systemu czy oferujesz? jak szukasz napisz na PW - powstaje produkt, nie bazujący na site

Wino - to co lubimy najbardziej, a tu opakowania na butelkę 0.75l

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności