Skocz do zawartości

18.02 filtr?

centrumse

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Czy ktos otrzymal filtr w tym czasie?

Nieoczekiwanie dostalem filtr na stronie, gdzie mam zaindeksowanych 500 tys podstron a wszystko przez naturalna kolej rzeczy.

Przyznam szczerze, ze nie rozumiem dlaczego go otrzymalem.

Jak dlugo moze to potrwac?

Moj serwis to centrumse.pl

Pzdr

Na pierwszy rzut oka wydaje mi się, że trochę za często na stronie wystepuje keyword "Sony Ericsson"...

Coś robiłeś przed 18 lutego?

Przyznam szczerze,ze nie rozumiem dlaczego go otrzymalem.

Popatrz na źródło linków a zrozumiesz - oczywiście SWLi do zdobycia 90% wszystkich linków jakie posiadasz nie używałeś ? :D

Aha i na takich super tematycznie związanych stronach to są tylko linki naturalne wstawione promocyjnie przez zadowolonych userów ? ;)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

• 1 miesiąc temu...
Jakieś rady dla mnie jeszcze?

Zgłosić i czekać.

I modlić się, że konkurencja nie wyprzedzi tak wartościowego serwisu.

Jeśli chodzi o konkurencje to muszę stwierdzić, że trafiłem w najgorszym momencie z tym filtrem - ponieważ właśnie wszedł poważny konkurent dla mojego serwisu.

Strona dopiero wczoraj zgłoszona do ponownego rozpatrzenia, nic tylko czekać.

Myślę, że nie będzie problemu z odfiltrowaniem - właśnie ze względu na treść.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności