Skocz do zawartości

Odezwa

Yeden

Rekomendowane odpowiedzi

Do właściciela precla https://www.blog.blok35.pl:

Zapewne zastosowałeś wtyczkę, która podmienia frazy na linki do tagów i w ten sposób wykosiłeś moje linki z tekstu. Chciałbym wierzyć, że to nieprzemyślane i niecelowe działanie, ale niestety zablokowałeś mi możliwość pisania tekstów oraz ich edycji. Dlatego, dopóki mój tekst jest w Twoim preclu bez moich linków, będę uważał, że ukradłeś content. A skoro ukradłeś, to kim jesteś...?

Eksperyment Discover.pl

nie zamieszczam linków w treści która jest nagłówkiem aartykułu. Widzę że zniknął gdzieś regulamin jak wrócę do domu sprawdzę to. Jeżeli chodzi o twój spis możesz sie zalogowć i dodac linki w dalszej treści lub dać znac jakiego artu to dotyczy to go usunę. Innej możliwości nie widzę.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Może wskaż, o które artykuły w tym preclu ci chodzi, byśmy mogli zweryfikować, ile jest prawdy w tej odezwie ;)

Może wskaż, o które artykuły w tym preclu ci chodzi, byśmy mogli zweryfikować

"Byśmy mogli" ? Chcesz weryfikacji to pochodź po preclu.

Qielo, nie chodzi o linki w nagłówku, tylko w całej treści. Ze względu na to, że to Twój precel, to myślę, że to jednak błąd w ustawieniach i przepraszam za moje niecne oskarżenia. Z początku myślałem, że podmienia tylko te linki, które są w skrócie artykułu, ale widzę we wpisach, że nie ma reguły. Ja w prywatnych preclach próbowałem różnych wtyczek do linkowania w treści, ale każda miała jakieś niedociągnięcia.

Raczej błąd np. teraz jeden z linków pokazuje dobrze. Dla tego jednego linku wpis może zostać.

Eksperyment Discover.pl

regulamin został przywrócony i warto było by się z nim zapoznać poprze osoby korzystające. Regulamin nie jest długi i w sumie zawiera najważniejsze elementy którymi powinien się kierować dodający wpis. Nie jest to jedyny mój precel i jak sprawdzałem na innych regulaminy są więc może gdzieś albo ja go przez przypadek usunąłem albo zrobiła to inna osoba mająca dostęp do admina. Mimo wszystko dzięki za info.

yeden korzystam z takiej wtyczki jak simple tags i mam na kilku preclach tagowanie w treści artów ale wyłączę to bo może faktycznie tagi podkładają się pod linki a nie powinny. Nigdy wcześniej takiej sytuacji nie zauważyłem a w sumie nie chce mi się tego sprawdzać. Tagi zostaną pod artami a te w samych artykułach po prostu wyłączę.

Sorry za zmieszanie

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

.......... korzystam z takiej wtyczki jak simple tags .............

za pewne nie jest to jedyny precelek w necie który korzysta z takiej wtyczki , czyli jaikiś % artów znowu idzie bez linków no i jak tu manipulować ? jak na każdym kroku życie utrudniają ?

Marketing internetowy dla firm

nie za bardzo rozumiem xann twoją wypowiedz bo jeśli sugerujesz że nie mam nic innego do roboty tylko siedzieć na swoich 40 preclach i usuwać linki to się mylisz :D Problemem nie była sama wtyczka jak mysle ale włączenie funkcji tagów w treści artów gdzie tagi prawdopodobnie zamieniały linki co poniektórym. Zachęcam raz jeszcze do czytania regulaminów bo wiem że czyta tak naprawdę może 0,01% dodających wpisy

.......... korzystam z takiej wtyczki jak simple tags .............

za pewne nie jest to jedyny precelek w necie który korzysta z takiej wtyczki , czyli jaikiś % artów znowu idzie bez linków no i jak tu manipulować ? jak na każdym kroku życie utrudniają ?

Żeby to nie był precel Qielo, to byś się pewnie nie odezwał? :D

Eksperyment Discover.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności