Skocz do zawartości

Zadbane precle poszukiwane

rozmiar

Rekomendowane odpowiedzi

Chętnie dodam swoje artykuły do zadbanych, niezbanowanych, ukrytych (?) precli. Wpisów nie przepuszczam przez mixer. Wszystko w zasadzie piszę sam, część podlinkuję. Wpis ma średnio od 1600 znaków w górę. Jeśli ktoś jest chętny proszę o mesydża na pr.

Oferuję usługi SEO w zakresie j. niemieckiego

Szkoda bo już zdążyłem mu dać linka zwrotnego. A tak na marginesie to sorry za złamanie regulaminu. Daj znać czy za mało znaków było. Bo rzuciłem okiem tylko pobieżnie i pomyślałem, że chodzi o znaki, a tu wyrazy....

Czy po prostu tematyka będzie inna?

Oferuję usługi SEO w zakresie j. niemieckiego

Nic nie szkodzi. Powodem była zbyt krótka treść (minimum to 400 wyrazów) oraz trochę za dużo lania wody, choć to ostatnie można zignorować, jeśli artykuł będzie zawierał ciekawe i cenne wiadomości, przydatne dla użytkowników. :D

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności