Skocz do zawartości

Cztery sposoby na unikalną treść

fahofiec

Rekomendowane odpowiedzi

Polecam lekturę artykułu Cztery sposoby na unikalną treść do preceli, gdzie szczegółowo omówiono najlepsze metody pozyskiwania tekstu w celu wspomagania promocji w wyszukiwarkach.

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Jak widać, artykuł napisano przede wszystkim z myślą o początkujących pozycjonerach - stanowi on dla nich niecenione źródło informacji i pomysłów (proszę przeczytać do końca!), natomiast doświadczeni profesjonaliście nie znajdą w nim nic nowego, ale być może lepiej uświadomią sobie znaczenie pewnych rzeczy. B)

Czyli: Biblia - słusznie, teraz czas na Reja, Kochanowskiego, a zwłaszcza Józefa Ignacego Kraszewskiego - płodny był z niego autor.

Chyba nie o takie teksty chodziło. :D:P

Powinno sie go instalować na forach. Każdy user ma inny głos. Otwierasz temat, puszczasz lektora i możesz odejść od kompa.

Inna opcja - nagrywanie własnych postów - najpierw audio, a jak się sprawdzi to rownież video. Zaleta - nie ma ortów, intonacja mówi wiele o intencjach itp.

Eksperyment Discover.pl

hej, ja tam sie nie znam, ale brzmi to dla mnie jak ivo, ivona czy jakos tak, a swego czasu jak zapytalem ich o wykorzystanie syntezatora na stronie to chcieli cos ok 2k. z jakiego ty korzystasz? i czy jest wersja angielska :)

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Ładnie popieprza ten syntezator :D i nie wiem jak Was ale mnie osobiście strasznie wkur... akcentowanie :angry:

Pozdrawiam B)

Mnie także bardzo denerwują nieprawidłowe akcenty i intonacja, ale zauważmy, że jeszcze kilka lat temu było w ogóle nie do pomyślenia, żeby komputer sam mógł przeczytać jakiś tekst - to było istne science fiction. A teraz i tak całkiem nieźle sobie radzi, jak na maszynę. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności