Skocz do zawartości

Quake Live, czyli q3 przez przeglądarkę ;D

Adrian88

Rekomendowane odpowiedzi

Słyszeliście o starcie nowej odsłony quake'a który działa wyłącznie poprzez przeglądarkę ;-)? Dziś wystartowała zupełnie darmowa platforma do gry online "Quake live", do gry wystarczy internet i przeglądarka www ;-). QL można powiedzieć że jest to ulepszona wersja q3.

Zainteresowanych odsyłam do oficjalnej strony ;-).

https://www.quakelive.com/

Nowy Blog ;-) - Pozycjonowanie i zarabianie w internecie.

ja się zwiodłem, odpalam stronkę , w kolejce przedemną 30500 osób, więc włączyłem sobie film, film skończył się po 1,5h i dopiero pozycja 500 ale to było już tylko kilka minut czekania, pościągałem co trzeba, odpaliłem ponownie przeglądarkę, zalogowałem się, i NIE musiałem na szczęście ponownie czekać w kolejce, uradowany skonfigurowałem wszystko, i chce grać, gra się załadowała i nagle mega zawieszka przeglądarki, próbowałem jeszcze 2 razy i niestety za każdym razem to samo, a już myślałem że będę miał co robić w pracy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności