Skocz do zawartości

freeglobes by pixel

pixel

Rekomendowane odpowiedzi

tzn. że plik robots.txt, blokuję indeksacje ( i chyba dostęp) Google do panelu użytkownika i administratora, bo te strony nie są potrzebne w indeksie google ^^ można to zmienić w tym pilku i dodać inne wyjątki.

co do PL znaków to jak już tyle się męczyłeś to może by tak pokazać ludzkości o co chodziło :)? bo czekanie na innych ok a od siebie już napisać :P

Z przeszłości zostały jeszcze: Katalog Turystyczny, s3zow.pl
Blog o pozycjonowaniu i optymalizacji prowadzę pod adresem: https://zeid.pl

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
tzn. że plik robots.txt, blokuję indeksacje ( i chyba dostęp) Google do panelu użytkownika i administratora, bo te strony nie są potrzebne w indeksie google ^^ można to zmienić w tym pilku i dodać inne wyjątki.

co do PL znaków to jak już tyle się męczyłeś to może by tak pokazać ludzkości o co chodziło ;)? bo czekanie na innych ok a od siebie już napisać ;)

Generalnie to nic nie zmieniłem ;) hehehhe w poprzednim poście jest ostatnia zmiana

Problem leży w tym gdzie tą pocztę sprawdzałem - na webie było i jest kiszkowato natomiast w programach pocztowych jest ok ! znaczy coś jest źle z webową pocztą a nie z samym generowaniem emaili.

Pozdro,

Robert

no ja np. na gmail dostaje dobre bo tam kodowanie jest dobierane przez gmail jesli nie ustawimy swojego, ale większość dodających ma MX&*@T&R$ :D w e-mailu :)

Z przeszłości zostały jeszcze: Katalog Turystyczny, s3zow.pl
Blog o pozycjonowaniu i optymalizacji prowadzę pod adresem: https://zeid.pl

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Dobra robota Pixel :)

Mam pytanie, właściwie prośbę do osób, które pracują na Freeglobes

odnośnie wtyczki URL rewrite.

Po odpaleniu wtyczki, linki katalogu przestają działać - jak poradziliście sobie z tym problemem?

z góry dziękuję za pomoc

W pliku .htaccess musisz wstawić RewriteBase / zaraz pod RewriteEngine on

RewriteEngine on
RewriteBase /

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności