Skocz do zawartości

Wyrównanie reklamy adsense do prawej

Dachus

Rekomendowane odpowiedzi

mam pytanie moze i sie wydac co dla niektorych głupie

ale nie wiem jak wyrównac reklame do prawej strony

przykladowo na mojej stronie https://htctytn.pl/download chcialbym wstawic baner po prawej stronie od menu glownego (na samej gorze strony)

ale jak wkleje kod reklamy

np

<script type="text/javascript"><!--

google_ad_client = "pub-xxxxxxxxxxxxx";

/* 468x60, opis programu dwie reklamy */

google_ad_slot = "1788823245";

google_ad_width = 468;

google_ad_height = 60;

//-->

</script>

<script type="text/javascript"

src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">

</script>

to nachodzi na to małe logo po lewej, jak wyrównac tą reklame do prawej?

jak oceniacie obecny rozklad reklam?, crt mam tak słaby ze az sie wstyd przyznawac i przy okolo 400 unikalnych userach dziennie zarabiam poł dolara dziennie

Pobaw się divami, wstaw reklamę w <div> a potem tego diva ustaw jak sobie chcesz.

Zamiast wieżowiec po lewej, wstaw poziomą reklamę gdzieś w środek downloadu. Tak, żeby rzucał się w oczy czytelnikom, którzy będą tam czegoś szukać. Analogicznie reklamę prostokątną wstawiłbym między "najczęściej pobierane" i "najnowsze". I wybrał taką, która ma wyświetlanie reklam graficznych i tekstowych. Bo tam lepiej sprawdzą się reklamy tekstowe...

Pobaw się divami, wstaw reklamę w <div> a potem tego diva ustaw jak sobie chcesz.

Zamiast wieżowiec po lewej, wstaw poziomą reklamę gdzieś w środek downloadu. Tak, żeby rzucał się w oczy czytelnikom, którzy będą tam czegoś szukać. Analogicznie reklamę prostokątną wstawiłbym między "najczęściej pobierane" i "najnowsze". I wybrał taką, która ma wyświetlanie reklam graficznych i tekstowych. Bo tam lepiej sprawdzą się reklamy tekstowe...

zrobiłem tak jak mówiłes, zobaczymy czy coś mi to pomoze:)

thx

Jakby Ci się tam jeszcze nie wyświetlały reklamy sklepu jubilerskiego, powinieneś mieć lepsze wyniki. :D Jeśli będzie wciąż tak samo kiepsko, zablokuj ten sklep przy użyciu filtra reklam konkurencyjnych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności