Skocz do zawartości

nagly skok w gore - domena 6 letnia

Anakin

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj moja strona skoczyla mocno w gore na wszystkie pozycjonowane przeze mnie slowa kluczowe

1. slowo1 pozycja 9 / 21 mln wynikow

2. slowo2 pozycja 25 / 9 mln wynikow

3. slowo3 pozycja 17 / 1,5mln wynikow

domena 6 letnia, aktualny PR=2, link=90, site=1200 i sytematycznie rosnie,

W/w pozycje mailem przed duzym updatem wynikow google (chyba w 2008) - od tamtej chwili polecialo wszystko w dol

tzn. pozycja mojej strony na slowa kluczowe byla w >500.

W grudniu 2008 zmienilem strone na nowa i sukcesywnie stopniowo pozycjonuje,

na okolo 30 dni na poczatku stycznia strona calkiem wyleciala z wynikow, w lutym wrocila, a od wczoraj skok.

Prosze o podpowiedz - co spowodowalo taki skok w gore, i czy moge oczekiwac ze bedzie to juz w miare stala pozycja.

Ja miałem tak tez kiedys tak że na dość trudną frazę strona była 10ta. z dnia na dzień wskoczyła w top2 by po 2ch tygodniach wpaść w filtry. Prawdopodobnie przysłużyła się temu konkurencja.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności