Skocz do zawartości

Gdzie tanio w Polsce serwer o takich parametrach

Marcin Elo

Rekomendowane odpowiedzi

Obsługę PHP

Obsługę MySQL

Obsługę CGI

Własne Domeny : 5-10

Konta FTP : 1-3

Konta e-mail : 5-10

Bazę danych : 5-10

Dostęp do konta z poziomu FTP

Dostęp do .htaccess

cPanel

Własne strony błedów

Transfer - nei wiem jaki w sumie, jaka jest średnia teraz potrzebnego? Będzie stało koło 5ciu blogów które mają troche czytelników ale bez 100tys odłson na dzień

Gdzie się teraz opłaca?

seo is dead

Możesz spróbować PLAN90 na OVH.pl

EDIT.

Ale nie ma cPanela, jest autorski Manager, ale da się przyzwyczaić :D

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Popatrz na ofertę Netlook.

W sumie jest wszystko co wypisałeś, jest też jak pamiętam Cron w cpanelu i przekierowania poczty.

Pomoc techniczna jest w miarę szybka. Jak u wszystkich, trzeba liczyć się tym, że nie załatwią za ciebie problemów, ale jak trafisz na dobrego admina to wiele pomoże.

Trochę denerwujące jest zgłaszanie problemów przez specjalny formularz, ale za to masz pełna historię.

8p.pl tez ma cpanel, serwery Dell, serwerownia lepsza niz prohostu smile.gif.... polecam ich.

pod blogi typu wordpress nie polecam. dwa blogi i od razu mail z ostrzeżeniem o obciążeniach

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

8p.pl tez ma cpanel, serwery Dell, serwerownia lepsza niz prohostu :).... polecam ich.

Owszem lubię 8p.pl ale bez przesady, nie pisz pierdół :P

p.s. trace obu firm prowadzi do nephaxu

Nie do końca ;) 8p.pl jest w Nephaxie ale prohost.pl jest w serwerowni IQ.pl :)

404.tf

najdmen: apropo glupot to mowisz o swoim poscie jak rozumiem? :) wystarczy poswiecic chwile zeby zobaczyc jakie perringi ma prohost w swojej serwerowni (atman + limes + plix) a jakie ma 8p (atman + gts + crowley + plix)...

fidma: coz, jako osoba korzystajaca z tych dwoch hostingow (i kilkanstu innych) mam prawo miec wlasna opinie, prawda?

pozdrowienia.

googlerulz.

najdmen: apropo glupot to mowisz o swoim poscie jak rozumiem? :) wystarczy poswiecic chwile zeby zobaczyc jakie perringi ma prohost w swojej serwerowni (atman + limes + plix) a jakie ma 8p (atman + gts + crowley + plix)...

to nie jest serwerownia prohostu ;) ani też 8p ;)

A to że nephax/iq to jakoś jakości nie zmienia ...

fakt 8p ma więcej wpięć, zapomniałem, ale to nie świadczy o jakości ;)

Natomista jak ruch idzie przez routery nephaxu to pewnie przy sieci dłubał ertcap :P

Ja mam coś w okolicach podanych parametrów w Netlooku - od kilku lat. Wszystko gra (pomijając wysyłanie PDFów z obrazami faktur e-mailem i uporczywe twierdzenie że to faktury :) ).

Co prawda żaden cPanel nie umywa się do panelu z megiteam.pl, no ale cóż, PHP to nie Python :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności