Skocz do zawartości

Gdzie tanio w Polsce serwer o takich parametrach

Marcin Elo

Rekomendowane odpowiedzi

Generalnie jak czytaj tutaj i na wht to wychodzi, że wszystkie hostingi są beznadziejne w Polsce i tylko ovh [nie te parametry] i home [nie ten cennik + nie podobają mi się panele] są ok. Czy może się myle?

Prohost wygląda ładnie ale jak czytam o tych padach..

Netlook polecasz? Kwestia faktur pdf mi nie przeszkadza bo to prywatne ma być.

Ogólnie potrzebuje czegoś z 1click installem a to akurat Hekko jak i Prohost mają.

seo is dead

O jakich padach rozmawiamy? Gwarantujemy 99,9% dostępności na Pro i tak jest.

Co do nephaxa to jak w Gdańsku padł atman to nephax leżał kilka godzin - a nasze serwery śmigały. Nie jest to najlepsza serwerownia.

prohost.pl - Hosting na profesjonalnych serwerach Dell PowerEdge zlokalizowanych w Polsce.
Minimalna konfiguracja: 2 procesory, 32gb ram, dyski ssd.
Codzienne kopie bezpieczeństwa. Support 24/7 Serwery VPS i Dedykowane.

Dajcie spokój on nie pisze o małych blogach tylko o czymś duzym .Jeżeli te 5 blogów dziennie nie robi 100Tyś wyświetleń to może zrobić 90 k dziennie ,a moim zdaniem takie statystyki to kwalifikuja sie min. na VPS . Jeszcze nie wiadomo na jakim skrypcie ale zapewne z cała masą dodatków typu ostatni post , najlepszy wpis itd itp. czyli wszystko to co zwiększa obciążenie.

Moja ulubiona gra online ŁÓDŹ PODWODNA

fidma: coz, jako osoba korzystajaca z tych dwoch hostingow (i kilkanstu innych) mam prawo miec wlasna opinie, prawda?

Własną opinię możesz mieć jak najbardziej ale nie wprowadzaj ludzi w błąd, że Nephax to lepsza serwerownia. Obie są topowe i nie można generalizować ponieważ każda jednak się od siebie różni. Wpięcia to nie wszystko.

404.tf

fidma: jeden lubi toyote, drugi lubi honde, nie ma tutaj mowy o zadnym wprowadzaniu blad tylko o wyrazeniu wlasnej opinii popartej faktami takimi jak peering i lokalizcacja serwerowni...

pozdrowienia.

googlerulz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności