Skocz do zawartości

importowanie ofert pracy a dublowanie

salesperson

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Prowadzę portal pracy. Moje oferty są pobierane przez wyszukiwarki typu jobapido gdzie jest z niej bezpośrednie przekierowywanie na portal źródłowy. Jednak ostatnio dostałem ofertę gdzie moje oferty pracy byłyby importowane ale znajdywałyby się na stronie "importera". W związku z tym byłyby indeksowane również na domenie importera. Czy coś takiego się opłaca? czy lepiej nie ryzykować i nie wchodzić w to?

Dzięki za pomoc!

www.webvalue.pl - wycena portali internetowych

Jak ustalicz dobra cene od przekazanego ogloszenia to bedzie ci sie oplacalo w innym wypadku nic z tego nie bedziesz mial wiec jak ma ci sie to oplacac?

Hej, ale tak naprawdę to moja korzyść jest tylko związana z tym że dodają logo z aktywnym odnośnikiem do mojej oferty z mojego portalu z którego są importowane.

Swoją drogą to popatrz na money.pl - tam są też importowane oferty pracy z innych portali i to portali typu pracuj.pl i też dziwne że się zgadzają na takie coś.

www.webvalue.pl - wycena portali internetowych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności