Skocz do zawartości

automatyczna wymiana linkow

d4b

Rekomendowane odpowiedzi

Moglby mi ktos polecic jakis sprawdzony darmowy skrypt do automatycznej wymiany linkow miedzy moja strona a innymi?

Znlazlem cos takiego:

https://www.linkautomate.com/

Ale jest platny - jakby ktos znal cos podobnego darmowego i prostszego to z gory dziekuje za linki.

Glowna funkcje jaka powinnien miec to okresowe sprawdzanie stron partnerow czy nie usuneli mojego linka.

Pozdrawiam

Remember to brush your teeth !
tworzenie stron w rozsądnej cenie oraz biuro rachunkowe poznań.

Nie masz jak dojechać? Wynajmij limuzynę w Poznaniu.

Michal: Zle mnie zrozumiales :D

Nie chodzi mi jakis full autoamt tylko o skrypt do zarzadzania linkami, zeby nie trzeba bylo mozolnie recznie dodawac linkow tylko wszystko ladnie pieknie przez panel admina.

Przeczytaj sobie tutaj: https://www.linkautomate.com/

chodzi mi o to, ze takie programy sa oparte na robotach i mozesz zautomatyzowac caly proces linkow, strony sa dodawane automatycznie i sprawdzane czy linki oddaja.

To jest tylko moja opinia na temat takich programow.

Zobacz jeszcze arelis i zeus

ok ale system w ktorym zbiera sie info o ludziach chcacych wymienic linki i na przyklad kojarzacy userow bylby ok

chodzi o to by zarejstrowany urzytkownik wybral kategorie tematyczna strony a do innych userow o podobnej tematyce wysylal by sie mail czy akceptuja aby ten link pojawil sie u nich w zamian z link na tamtej stronie po takiej aprobacie nastapiloby automatyczne wyswietlanie sie linka na stronach ktore WCZESNIEJ ZOSTALY ZAAKCPEPTOWANE

pewnie juz takie cos jest za oceanem :D

Check email deliverability tool Maildog

a ja przeciw !

automatyczna wymiana linkow moze spowodowac ban.  

Jesta natomiast ZA poswieceniem troche czasu i znalezieniem partnerow do wymiany linkow. Trwa to dluzej ale jest duzo pewniejsze.

ja też przeciw mam właśnie na kompie program który to umożliwia i jedna z opcji to dadanie do kategori ...... mojej strony i strach to zrobić więc nie zrobię bo automaty są nieobliczalne

Ps jak widze w pozycjonowaniu sterydy i dopalacze są ale jest problem bo upadek domeny będzie cięzko podnieśc w wynikach

Też nie polecam automatów

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

znam areliz i zeus co do zeusa mam sceptyczne podejscie bo korzysta z silnika do wyszukiwania stron sobie tylko znanego a slowa sugerowane przez ten program jako pokrewne sa dziwne

arelis ma te zalete ze korzysta z wynikow najwiekszysch wyszukiwarek robi to tez z polskimi wyszukiwarkami

jednak mysle ze tego typu system w sieci moglby zadzialac dobrze, zasada podobna do webrigu ale z wiekszymi modyfikacjami

Check email deliverability tool Maildog

chlopaki zle to opisalem i wynikla niepotrzebna dyskusja - wszyscy macie racje autoamty sa zle :)

Mi chodzilo o: AUTOMATYCZNE ZARZADZANIE LINKAMI :)

tzn.

Ja sam dodaje nowe linki nikt nie ma mozliwosci dodania 100 linkow dziennie!!

Tylko ze to wszystko odbywa sie za pomoca skryptu a nie recznie !

Wlasnie skrobie cos takiego jak bedzie gotowe to Wam udostepnie do przetestowania :)

Pozdrawiam

Bede online tak dopiero za 3-4-5 dni :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności