Skocz do zawartości

Darmowy hosting DNS

arek29

Rekomendowane odpowiedzi

Pytam z zupełnej ciekawości czy jest możliwość aby przykładowo domene mieć wykupioną w firmie x ,hosting w firmie y i zaparkować tą domenę w firmie z .

Nawet trafiłem na serwis oferujący darmowy hosting dns https://www.everydns.com .

Czy to jest mozliwe tylko dla hostingu dedykowanego czy też może na hostingu współdzielonym też można tak zaparkować domene . Jeżeli można to w jaki sposób to skonfigurować aby działało

Moja ulubiona gra online ŁÓDŹ PODWODNA

Możliwe jest na każdym hostingu. Do listy darmowych DNSów można dorzucić jeszcze freedns.sgh.waw.pl oraz xname.org . Jak to skonfigurować? Wystarczy znać IP naszego konta na serwerze i skierować tam domenę (na adres IP, odpowiednim wpisem IN A).

Sprawdź liderów systemów wymiany linków:

linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny)

alexain.jpgalexaol.jpgalexaat.jpg

Możliwe jest na każdym hostingu. Do listy darmowych DNSów można dorzucić jeszcze freedns.sgh.waw.pl oraz xname.org . Jak to skonfigurować? Wystarczy znać IP naszego konta na serwerze i skierować tam domenę (na adres IP, odpowiednim wpisem IN A).

Tylko jak ten wpis IN A zrobić ? Gdzie co wpisać . Mógłby ktoś na jakimś przykładzie zademonstrować taką konfiguracje ?

Moja ulubiona gra online ŁÓDŹ PODWODNA

Tylko jak ten wpis IN A zrobić ? Gdzie co wpisać . Mógłby ktoś na jakimś przykładzie zademonstrować taką konfiguracje ?

https://wiki.jogger.pl/wiki/Zewnetrzna_domena

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności