Skocz do zawartości

Konkurs SEO sanbdbox ?

beha

Rekomendowane odpowiedzi

Może te aktywne linki na pierwszych stronach zawodników to nie był dobry pomysł (może lepszy byłby js) , bo wpisując w google 'konkurs seo', 'konkurs pozycjonowania' nie zobaczymy strony konkursu zbyt wysoko... będzie to któraś 10 z koleji.

...

seopl.org bylo przekierowanie 301 na forum

Bardzo ciekawy. U mnie konsekwencje były podobne jak w przypadku strony konkursowej, tylko mojej stronie już nie udało (nie udaje) się wrócić na górę wyników, ciekawe jak będzie w tym przypadku.

...

Możliwe też, że filtr wynika z "Duplicate Content" właściwie prawie każda strona konkursowa zawiera jakieś cytaty z witryny konkurs2005.seopl.org

To raczej przez przekierowanie. Google slabo punktuje subdomeny ktorych domena ma 301.

Dupilcate odpalane sa raz na kilka miesiecy z tego co zauwazylem i nie latwo w niego wpasc. Pozatym w wiekszosci teksty te sa zmienione a z tego co zauwazylem ten filtr porownuje takze kod strony.

Za tydzien wszystko powinno byc na swoim miejscu.

Check email deliverability tool Maildog

Z Google i 301 na domenie glownej tak to niestety wyglada ze strona konkursowa nie jest wysoko ale niedlugo sytuacja sie poprawi.

Pozatym wynika to z faktu przeoczenia przez nas tego malego szczegolu.

U mnie na domenie glownej jest 301 i subdomen w ogole w wynikach nie widac. Natomiast w msn a i owszem. Dla problem 301 nie istnieje. Czyzby kolejny plus dla msn ?? :lol:

Check email deliverability tool Maildog

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności