Skocz do zawartości

Poszukuję tani szybki host .

ceceros

Rekomendowane odpowiedzi

Przyznam się do błędu trochę za bardzo chciałem wymusić powagę w takim temacie .

Sądzę , że będę wybierał pomiędzy

*https://alleserwer.pl/

*https://szybki-serwer.pl/

Chcę postawić na tym serwis ogólnie coś ala milanos , maxior . Oczywiście wiem , że nie dorównam im profesjonalizmem i wkładem , ale wkręciłem się troszeczkę w to i chciałem coś wykonać , ale większość free host to gówienka z reklamami to chce kupić serwer , a ma być tani jak już napisałem do 20 zł .

Trochę opisu co chce na nim wykonać , a teraz moje obserwacje .

Lepszą ofertę ma alleserwer.pl . Więcej miejsca , transferu .

I tutaj oczywiste pytanie do was , który lepszy . alleserwer.pl w google o nim ani widu , lecz serwery szybki-serwer.pl ładują się względnie szybko . Proszę o ocenę .

Pozdrawiam , ceceros

Nie to żebym Cię zniechęcał, ale z hostem za 20 zł nie masz najmniejszych szans dorównać w jakimkolwiek stopniu np: maxior-owi. Zapewne będziesz filmiki umieszczał z yt?

Wykonam:

- kodowanie z .psd do HTML/CSS/JS,

- wdrażanie szablonów pod WordPress, SEOKatalog oraz inne skrypty.

Chcę postawić na tym serwis ogólnie coś ala milanos , maxior .
Jesli to robisz:

bardzo dobre - zarabiasz 20 zl w ciagu godziny

dobre - zarabiasz 20 zl w ciagu dnia

sredni - zarabiasz 20 zl w ciagu miesiaca

slabe - nigdy

Wiec, na PiO hosting za 20 zl rocznie, to szmieszna kwota...

linuxpl.com nie polecam.....blokuja z byle powodu....zablokowali nawet sklep escpartners ktory nawet z bazy mysql nie korzysta:/ totalna porazka

Skrypt nie musi mieć bazy danych aby obciążać.. Więc Twoja opinia to totalna porażka bo my również już kilka kont z tymi sklepami zablokowaliśmy, obciążenie przy ruchu jest znaczne.

jeden skklep tak strasznie obciazal ze trzeba blokowac? to chyba o czyms swiadczy...na innym hostingu mam kilka i problemow nie ma wiec nie mow mi o totalnych porazkach....

A to najlepsze tłumaczenie klientów.. Niestety to tak nie działa jak mówisz.

Top sądzę , że hekko przedstawia jakiś poziom wiedzy i chyba ma rację . Chciałem oceny tych dwóch hostingów . Nie mam zamiaru na tym zarabiać . Chce postawić tylko stronkę od tak , a darmowe hosty są badziewne więc chce tani płatny . Jeśli coś zacznie mi wychodzić stronka będzie wysoko ( w miarę mozliwości ) zakupię hosting na hekko 50 zł i cud majonez .

Pozdrawiam .

20zł/rok to tylko w firmie krzak

bl++

wypraszam sobie ;) w "firmie krzak" za 20 zł. jak dobrze poszukasz dostaniesz transfer no limit. Nasza oferta ma odpowiednio dopasowaną ofertę do cen.

z kontem za 15zł. na rok na pewno nie zawojujesz maxiora - to niemożliwe,

ale nic nie stoi na przeszkodzie aby go z czasem powiększyć, jeżeli zajdzie taka potrzeba.

jak działają nasze serwery bardzo łatwo przekonać się samemu, to nic nie kosztuje, wystarczy złożyć zamówienie i można 7 dni testować bez zobowiązań.

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

20zł/rok to tylko w firmie krzak

bl++

wypraszam sobie ;) w "firmie krzak" za 20 zł. jak dobrze poszukasz dostaniesz transfer no limit. Nasza oferta ma odpowiednio dopasowaną ofertę do cen.

z kontem za 15zł. na rok na pewno nie zawojujesz maxiora - to niemożliwe,

ale nic nie stoi na przeszkodzie aby go z czasem powiększyć, jeżeli zajdzie taka potrzeba.

jak działają nasze serwery bardzo łatwo przekonać się samemu, to nic nie kosztuje, wystarczy złożyć zamówienie i można 7 dni testować bez zobowiązań.

firma krzak == firma bez zarejestrowanej dg. nie wiem czy wy macie takowa czy nie. poza tym sam miałem zamiar z takiej skorzystać za pierwszym razem, ale znalazłem inną ofertę i ostatecznie z niej nie skorzystałem. Transfer no limit na mnie nie działa. Wiesz, rok nauki za mną ;) bardziej wierzę w opinie ludzi niż w marketing. a oferte z pewnoscia sprawdze.

ale skoro już się postanowiłeś zareklamować to podaj proszę PHPMemoryLimit i czas wykonywania skryptu PHP. Może być PW.

firma krzak == firma bez zarejestrowanej dg. nie wiem czy wy macie takowa czy nie. poza tym sam miałem zamiar z takiej skorzystać za pierwszym razem, ale znalazłem inną ofertę i ostatecznie z niej nie skorzystałem. Transfer no limit na mnie nie działa. Wiesz, rok nauki za mną ;) bardziej wierzę w opinie ludzi niż w marketing. a oferte z pewnoscia sprawdze.

ale skoro już się postanowiłeś zareklamować to podaj proszę PHPMemoryLimit i czas wykonywania skryptu PHP. Może być PW.

1. wpisz w google fhu edart a pewnie zobaczysz listę stron z danymi firmy.

2. nie mamy na "sztywno" nałożonych limitów i nic nie wskazuje na to aby było to konieczne.

3. skoro wierzysz w opinie ludzi to bardzo mnie to cieszy, bo jak do tej pory nie mogę znaleźć na forach złych opinii od naszych klientów ;)

PS. apropo nauki to nie chwaląc się za mną trochę więcej niż rok :)

PS2. na stronie alleserwer.pl sprawdzacz regonu podaje że takiego nie ma, więc mam wątpliwości co do prawdziwych danych podanej firmy - zwłaszcza że adresu juz nie podano

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności