Skocz do zawartości

filtr?

oloksyk

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam problem z pozycjonowaną stroną. Chyba dostałem bonus w postaci filtra. To ta strona. Domena około 1,5 roku ma. Pozycjonowałem ją przez dodawanie do katalogów i na paru moich stronach bez SWL. Zacząłem pozycjonować w XI 08. Przed pozycjonowaniem była na 11 stronie w google na frazę kartki ręcznie robione. Po jakimś czasie udało mi się wypozycjonować na 26 miejsce(ok. 2 tyg temu). Następnie spadła na 70 a w poniedziałek była 11. Skoczyła tak po dodaniu 1 arta w preselku. A potem mi poleciała... Dzisiaj jest 40 na tytuł strony. Bana nie mam. Z tego co przeczytałem tu na forum filtr trwa około 3 miesięcy. Jak najlepiej wyjść z tego? Dzisiaj również zauważyłem że w panelu dla webmasterów google zniknęły wszystkie linki zewnętrzne. Na innych moich stronach informacje te są normalnie wyświetlane. Ma to z tym związek? Zmieniłem również linki wychodzące z mojej strony na nofollow (katalogi stron). Dobrze zrobiłem bo już sam nie wiem? Dodawać dalej wpisy do katalogów i precli czy czekać?

Uroczystości rodzinne

Pięknie wykonane Zaproszenia ślubne ręcznie robione w rewelacyjnych cenach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności