Skocz do zawartości

Ramka

Rekomendowane odpowiedzi

Ma znaczenie, jednak można je zniwelować, korzystając z tagu <noframe></noframe> w sposób analogiczny do wykorzystania <noembed></noembed>, który został opisany tutaj - https://www.forum.optymalizacja.com/ftopic48.html i tutaj - https://www.forum.optymalizacja.com/ftopic63.html

już wiem, o co Ci chodziło...

ale skoro zajrzałeś do kodu, zobaczyłeś też pewnie autora strony. Nie mam ani na pierwsze ani na drugie Łukasz (co widać w sygnaturce) :)

a tak na poważnie - nie zajmuję się administracją tej strony od strony technicznej, bo mam za małe umiejętności. Za to jestem na tym forum aby nabrać wiedzy, którą mógłbym przekazać właśnie webmasterowi ;)

Dzięki za Twoją uwagę. Nie sądzę jednak, żeby zbyt wiele osób zaglądało do kodu tej wiadomości i wychwyciło owe "nic". ;)

Ale za każdą uwagę będę wdzięczny

pozdrawiam

już wiem, o co Ci chodziło...

ale skoro zajrzałeś do kodu, zobaczyłeś też pewnie autora strony. Nie mam ani na pierwsze ani na drugie Łukasz (co widać w sygnaturce) :)

a tak na poważnie - nie zajmuję się administracją tej strony od strony technicznej, bo mam za małe umiejętności. Za to jestem na tym forum aby nabrać wiedzy, którą mógłbym przekazać właśnie webmasterowi ;)

Dzięki za Twoją uwagę. Nie sądzę jednak, żeby zbyt wiele osób zaglądało do kodu tej wiadomości i wychwyciło owe "nic".  ;)

Ale za każdą uwagę będę wdzięczny

pozdrawiam

Nie ma sprawy. Możesz być pewny, że tak samo jak ty analizujesz strony swojej konkurencji to oni robią to samo z twoimi stronami.

Są ludzie, którzy jak zobaczą coś takiego to od razu wysyłają wiadomość do wyszukiwarek za spam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności