Skocz do zawartości

skradziona domena

dominn

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

2 lata temu kupilem domene... pare dni temu zaplacilem fv za kolejny rok z terminem platnosci do 16 marca 2009r.

okazalo sie ze na mojej domenie dziala ktos inny... w pierwszym momencie myslalem ze zostala skradziona przez ta firme ale po analizie okazalo sie ze owa firma ma swoja domene i na niej dokladnie to samo co u mnie.

domena jest nadal zarejestrowana na mnie wiec wydaje mi sie ze to wina operatora ktory przekierunkowal 1 firma na dwie domeny.

co mam teraz robic ?

czy moge starac sie o odszkodowanie?

Pozdrawiam i dziekuje za odp

Ta firma to nazwa.pl ? lub inny hostingodawca?

- - - -
StudioTypo3.com - tworzenie stron w oparciu o TYPO3, aplikacji mobilnych i programów desktopowych. Po ciężkiej pracy zapraszam do odwiedzenia gabinetu kosmetycznego znajdującego się w Rzeszowie na ul. Lwowskiej 6. Więcej informacji o ofercie gabinetu znajdziesz na stronie kamidabrowska.pl, polecam makijaż lub zabiegi na twarz - można się zrelaksować i trochę odmłodzić lub wymalować. Dla facetów też jest kilka zabiegów (depilacja) polecam baaardzo boli ;) ale czego się nie robi dla swojej kobiety.

Podaj nazwę domeny. Przypuszczam, że pewnie domena wygasła(za późno opłaciłeś domenę) i ktoś ją przejął.

Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google.

Do znudzenia - powtarzam, że to nie jest forum wróżek i innych czarnoksiężników.

Podaj choć adres strony, bo inaczej to jest macanie kur po omacku. Bez tego dalsza dyskusja (a raczej przypuszczanie) nie ma sensu.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Dokładnie - nic nie wiadomo o co chodzi... bez ładu bez składu... to, że w szkole to przechodzi (niestety) nie znaczy, że ludzie np. na forach internetowych będą to tolerować - jasno, dokładnie, z adresami - co, kto, gdzie, kiedy, za co, komu, ile...

Jak już mamy obstawiać, to kupił domenę globalną w jakimś krzaku, który ma też domenę firmową na globalnej i obie domeny straciły ważność (krzak ich nie przedłużył), więc na obu stronach jest ten sam parking :)

Zamykam temat, gdyby autor chciał coś dodać, zapraszam na PW - odblokuję.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności