Skocz do zawartości

duplicate content;(

Rekomendowane odpowiedzi

Ok. Rozumiem, ale skoro nie znacie odpowiedzi to po co się udzielacie.

W Joomla linki generowane są automatycznie i dlatego zapytałem się w jaki sposób mam wstawić 'rel=canonical'. W sumie liczyłem na jakieś nowe pomysł, bo czytałem na innym forum o zastosowaniu komponentu 404 Sef przyjazne linki.

Na przyszłość dobra rada dla Was - chcąc zaistnieć musicie wykazać się w jakimś tam stopniu inteligencją bądź pomysłowością, bo w ten sposób nie zaistniejecie

A teraz dobra rada dla Ciebie - zacznij czytać ze zrozumieniem. Już po pierwszej odpowiedzi powinieneś podziękować i pozbyć się problemu. Jeżeli nie potrafisz tego zrobić to po prostu zleć te prace komuś innemu, albo zmień branżę.

Kiedyś był na forum kolega, który za pewne napisałby Ci - "pozycjonowanie NIE jest dla wszystkich"

Firma frantic Inc. - pozycjonowanie stron internetowych

Ale chyba nie masz na myśli siebie, w sprawie tego zlecenia.

"pozycjonowanie NIE jest dla wszystkich" - rzeczywiście coś w tym jest. Twojej strony dotyczącej pozycjonowania rzeczywiście nie ma w 100 pierwszych pozycjach w google, na związane z nią frazy (pozycjonowanie, pozycjonowanie stron).

Ziomuś... nie rzucaj się bo to będzie ostatnia porada od ludzi z tego forum dla Ciebie... Poszukaj jakieś wtyczki dodającej do linków w joomla 'rel=canonical' i nie płacz.

Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość

Nie no pewnie... My wszyscy Cię zjechaliśmy... To nic, że dałem Ci odpowiedź zaraz pod Twoim pytaniem... a reszta 'chamskich' opdowiedzi jest związana z tym, że najnormlaniej olałeś to. Ja wiem, że nie każdy lubi google... ale mogłeś tam wklepać 'joomla+rel=canonical' ... nvm.

Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość

itpawel nie bierz się za pozycjonowanie, jeśli nie wiesz jak używać Google.

Już po 1 poście dostałeś dokładną odpowiedź na swoje pytanie, a reszta to kwestia radzenia sobie.

https://www.google.com/search?client=opera&...-8&oe=utf-8

https://www.gnomeontherun.com/resources/joo...cal-Plugin.html

https://www.bretteleben.de/lang-en/joomla/c...-url-modul.html

Jak by było rozwiązanie tego problemu dla joomla, w wersji 1.0. w goole to bym nie pisał. Dzięki, za linki, z modułami, ale wszystkie są przeznaczone do wersji 1.5. Skąd pomysł, że chcę pozycjonować serwis? Pozycja mojej strony nie ucierpiała przez tzw. duplicate content; jest wysoka, w wyszukiwarce google. Po prostu mam taki kaprys, że chcę się pozbyć zdublowanej treści.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności