Skocz do zawartości

Freeglobes

Rocky77

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 308
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Trochę upierdliwy skrypt. Niby działa, działa, a nagle coś się wali.

Zrobiłem: 1. wyszukiwarkę z polskimi znakami | 2. dodawanie tagów przy dodawaniu strony | 3. nie ma krzaków w mejlach | 4. wyszukuje więcej niż 2 tagi.

Nie działa: 1. kanały RSS mają "krzaki" | 2. niepoprawnie nadpisuje znaki przy url (ą, ę, ó - zamienia na kreski) | 3. Spr. PR.

A teraz w dodatku nie mogę wejść w ustawienia słów kluczowych i tagów w Plugins ;|

hm freeglobes jest już bardziej przyjemny w obsłudze !!! ja mam cache na serwerze chyba i chyba cholera dlatego nie widzę od razu efektów jak wrzucam nowy język ;)

katastrofa

ale jak masz jakieś rozwiązania które pozwalają usprawnić arf to daj znać co i jak przeedytować ;)

Panowie szybkie pytanie odnośnie płatności AlloPass.

Konfiguracja AlloPass.

Url zakupu:

Adres stony, na której odwiedzającemu zostanie zaprezentowany skrypt płatności do twego produktu.

Dla przykładu będzie to: https://twoja.strona/index.php?do=allopass

URL dostępu do produktu

Adres strony, na którą zostanie przekierowany odwiedzający po wpisaniu poprawnego kodu dostępu.

i tu zapewne link do formularzu dodawania strony do katalogu premium:

dla przykładu: https://twoja.strona/index.php?do=premium

Niby banalne tak ? Ale po wpisaniu kodu AlloPass ktory otrzymuje na telefon, powinienem być przekierowany na strone z forumlarzem .. a kieruje mnie na stronę główną mojego katalogu. Czy ktoś może mi powiedzieć dlaczego tak się dzieje ? Jakies propozycje dlaczeego tak moze sie dziac ? Moze zle podaje adres po wpisaniu kodu ? Moze trzeba podac to inaczej ? Nie wiem jak to zrobić by było ok.

Bardzo proszę o jakieś podpowiedzi. Czy ktoś z was miał już taki problem ?

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności