Skocz do zawartości

Freeglobes

Rocky77

Rekomendowane odpowiedzi

Za późno, coś się posypało. Chyba za dużo stron oczekujących na weryfikację (prawie 3000). Wchodzę do panelu admina, mam wszystkie opcje, mogę wejść wszędzie ... prawie wszędzie, bo nie mogę wejść do zakładki stron oczekujących na weryfikację (Sprawdzanie stron). Gdy klikam w nią otwiera się pusta strona (tylko reklama hostingowa). Wszystko inne działa. Czy ktoś miał taki przypadek? Wchodząc na ..../admin/index.php?cat=validate otwiera się pusta strona, a wszystkie inne funkcje bez problemu działają. Wczoraj sprawdzałem, dziś sprawdzałem i jest to samo. Czy można jakoś skasować w inny sposób strony oczekujące?

• Odpowiedzi 308
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Niestety zaspamowali mój katalog. Pomimo blokady rejestracji i wyświetlanej prośbie o nie rejestrowanie stron - stron nadal przybywało. Świństwo.

Poszperałem w sieci i nie znalazłem informacji jak usunąć oczekujące wpisy poprzez bazę danych z FG. Niestety bez precyzyjnych informacji nie jestem wstanie tego zrobić. Bezpośrednio z bazą danych miałem tylko raz kontakt odzyskując hasło do panelu w IMGallery, ale wtedy miałem instrukcję krok po kroku.

Czy ktoś mógłby opisać jak usunąć te wpisy? Od razu wszystkie oczekujące, nie będę przebierał.

Jest jeszcze jedno rozwiązanie czyli dokonanie zmian w kodzie tak aby nie wyświetlał wszystkich stron oczekujących na weryfikację lecz tylko określoną ich ilość np. 100 ostatnio dodanych lub 100 najdłużej oczekujących. W ten sposób mógłbyś usunąć 100 czy 200 stron, a po odświeżeniu wyświetliłoby się kolejnych 100 czy 200 stron. Chętnie bym ci pomógł, ale niestety nie mam takiej wiedzy aby w ten sposób zmodyfikować kod.

Witam, mój problem polega na tym, że wywala jakieś błędy z session_start, a mianowicie:

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent

Ten błąd wywala w pliku antibot.php, 11 linia, a znajduje się tam taki kod:

session_start();

Przez to nie wyświetla w ogóle obrazków anty botowych. Proszę o pomoc.

mam info co do tego mojego błędu.. Błąd wyskakuje wtedy, gdy w spolszczeniu dokładnie w language/polish/main.php dodam sobie pozycję np.

$lang['home'] = 'Strona główna';

automatycznie po wrzuceniu błąd wyskakuje, jak usunę to z tego pliku błąd nadal jest, dopiero jak plik wrzucę na nowo na FTP (ten oryginalny) to błędu nie ma. Nie wiem o co chodzi z tym, ale chciałem sobie dodać kilka takich pozycji bo gdy je tutaj wrzuce to później przy wyświetlaniu koduje je ładnie, tzn nie ma krzaczków, a jak wrzucę bezpośrednio do pliku .html to krzaczki są. Wie ktoś może jak dodać taką pozycje, żeby błąd nie występował?

Proszę, może ktoś mi pomoże? Próbowałem usunąć wpisy oczekujące w bazie danych, ale nie wiem dlaczego mi się to nie udaje. Zalogowałem się w panelu bazy i z jttf_validation wszystko usunąłem. Niestety nie zmieniło to ilości wpisów oczekujących ani nie spowodowało wyświetlania strony ..../admin/index.php?cat=validate.

Wygląda to tak:

https://images50.fotosik.pl/380/2ed7465449af894a.jpg

https://images50.fotosik.pl/380/0a6c11bb0f1bb9fa.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Gdzieś kiedyś testowałem poprawkę blokującą przed dodaniem stron z niechcianymi słowami...tyle tylko, że słowa musiały znajdować się w url :/. Generalnie działało to kiszkowato i zrezygnowałem z tego.

W innym temacie toczyła się dyskusja nt. reCaptcha we freeglobes - poproście wypowiadających się tam kolegów (oprócz mnie :)) o pomoc we wdrożeniu - u mnie reCaptcha w katalogu medycznym załatwiła 100% problemów ze spamem :).

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności