Skocz do zawartości

Freeglobes

Rocky77

Rekomendowane odpowiedzi

Jak się domyślam, za możliwość logowania userów :D. Też to zrobiłem, plus dodatkowo usunąłem wszystkich dotychczas zarejestrowanych userów, i tak pewnie 99% z nich to były automaty. Zrobiłem to przez phpmyadmin, bo plugin administracji userami daje możliwość pojedynczego kasowania.

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

• 5 tygodni później...
  • Odpowiedzi 308
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

pytanie z innej beczki... dotyczy opisu strony...

mam ustawione na 500 ale niezależnie od tego czy wklejam opis czy jest pobierany z meta to na koniec otrzymuję komunikat: "Opis strony nie może przekroczyć 255 znaków."

będę wdzięczny za informację jak to naprawić

dotyczy https://lacb.eu/

pzdr

nafri

Poznaj i zrozum ten biznes... Dołącz nie czekaj aż doskonała okazja Cię ominie!

BO468x60.gif

Zmieniłeś wszystkie trzy wartości w plikach config.php, utilis.js i /include/functions/basic.php odnośnie długości opisu dodawanej strony?

mam tak

/conf/config.php

$CONFIG['desc_submit_min_length']	=	"150";
$CONFIG['desc_submit_max_length']	=	"550";

/themes/VisionGlobes/js/utils.js

fieldToCheck = 'description';
fieldMaxLength = 500;

/include/functions/basic.php

else if (strlen($description) > 500)

poprawiłem w basic.php bo tam miałem 255 ale nadal jest tak samo

chyba, że trzyba poczekać aż wyczyści się cache

pzdr

nafri

edit:

już działa :) dziękuje JereManU

Poznaj i zrozum ten biznes... Dołącz nie czekaj aż doskonała okazja Cię ominie!

BO468x60.gif

• 1 miesiąc temu...

jak szybko usunąć nieaktywne strony ???

samo wyszukiwanie trwa strasznie długo, ale ręczne usuwanie wszystkich to byłaby jakaś masakra.

jest na to lekarstwo ?

SFM Filtry - wysokiej jakości filtry powietrza do systemów wentylacji i klimatyzacji.

W naszym sklepie internetowym filtry powietrza do wentylacji kupisz szybko, tanio i bezpiecznie.

centrale telefoniczne Siemens, Panasonic, Slican

Co może być przyczyną tego, że po wejściu do dowolnej kategorii nie wyświetlają się strony w niej zawarte??

Dodam że strony są dodane do katalogu. Dzięki z góry za odpowiedź.

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

• 1 rok później...

Skrypt nie jest już rozwijany jednak, czy można skądś ściągnąć jego ostatnia wersję ?

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności