Skocz do zawartości

Freeglobes

Rocky77

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 308
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

adrians

Nie masz podmieniać katalogu fresh tylko wgrać cały katalog nowego szablonu do themes/

później pluginy -> zarządzanie szablonami / themes menager czy jakos tak i tam ustawiasz ;)

Z przeszłości zostały jeszcze: Katalog Turystyczny, s3zow.pl
Blog o pozycjonowaniu i optymalizacji prowadzę pod adresem: https://zeid.pl

Witam,

Jako absolutny nowicjusz mam do Was prośbę o pomoc w dwóch tematach.

Zaczynając od początku od wczoraj rana stawiam mój pierwszy katalog, chcę by był dość specyficzny i branżowy.

To co udało mi się osiągnąć w wyniku całego dnia pracy i przeczytania tryliona wątków na forum możecie sprawdzić tutaj:

go4home.pl - katalog biur nieruchomości

Rozbiłem się póki co o następujące problemy:

1. emaile przychodzą z krzaczkami - są spolszczone ale są krzaki (używam UTF-8), poprawiłem wpis w class.mailmanager.php ale nadal nie działa - ratunku :D

Dodam, że efekt jest podobny do podwójnego kodowania, które miało miejsce w kanałach ATOM i RSS (tam poprawiłem) ale tu nie mogę znaleźć odpowiedzialnego pliku. Notabene podmiana kodowania w class.mailmanager.php wydaje się bezzasadna - we wszystkich classach jest IS0 a kanały działają :).

2. Czy ktoś może mi pomóc w zaimplementowaniu "wpis za link" ? - wiem, że temat tu chodził ;) ale bez konkretów, a ja w sumie to jestem zielony w życiu nie widziałem nic poza htmlem 10lat temu stąd wszystko robię na czuja.

Pozdrawiam,

Robert

korzystam z modyfikacji dodawania tagów bez konieczności rejestracji wykonanej przez: zoreander i mam mały problem, każdy wpis musi czekać na moderacja, tagi niestety wyświetlają się od razu po wysłaniu zgłoszenia i w przypadku gdy strona zostanie odrzucona tagi pozostają, przykład: https://www.gsite.pl/stopa-zwrotu-pocztku-d...noci-t-150.html ma ktoś pomysł jak rozwiązać problem? :)

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

Da się jakoś zmusić Freeglobes'a do automatycznego pobierania miniaturek z serwisów "miniaturkodawczych"?

U mnie w ogóle nie chce pobierać miniaturek. Dopiero mu trzeba ręcznie link wkleić, żeby pobrał...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności