Skocz do zawartości

Freeglobes

Rocky77

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 308
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ehhh, ciemnota ze mnie. Oczywiście pomogło, musiałem tylko wyedytować nazwę kategorii i zapisać ją jeszcze raz.

Kolejna prośba :) Jak zmienić wpis w class.rewriteengine.php aby z nazwy stron w URL nie usuwał cyfr? Tak jak robi to np. tutaj: https://www.katalog.ratowniczy.net/numer--s-9.html

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

Więc za cyfry odpowiada linijka:

$word = eregi_replace("([0-9])*","",$word);

Weź ją w komentarz i przestanie wycinać Ci cyfry.

Edit:

Uważaj jednak z tymi cyframi bo cyfry mogą mieć znaczenie przy łączenia adresu z kategorią itd.

Może uda mi się zrobić coś dobrego

;)

hmmm ma ktoś problem z prawidłowym czytaniem meta tagów ? tak żeby w wypadku strony głównej czytało meta z configu a na innych już generowane z treści ? bo u mnie wszędzie generuje z treści a to fatalnie wygląda w wynikach google.

Z przeszłości zostały jeszcze: Katalog Turystyczny, s3zow.pl
Blog o pozycjonowaniu i optymalizacji prowadzę pod adresem: https://zeid.pl

Wtyczka WebSnapr nie chce mi w ogóle działać, tzn. sama jej ikonka jest w PA, natomiast żadnej możliwości aktywacji czy coś w tym stylu. W czym problem?

Mam także problem z wklejeniem jakiegokolwiek kodu statystyk - pliki templatki są w html i tak jakby odrzucają javascript, nie ukazując" go na stronie, gdzie można by je wkleić?

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Czy ktoś ma jakiś dobry pomysł, aby ograniczyć spam na FG :/ Szlak człowieka trafia jak patrzy na to co się dzieje ....

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Mozna np przy funkcji dodawania strony dodac w php warunek, zeby akceptowalo tylko strony ktorych wlasciciele podadza emaila z koncowka *.pl

Ja co prawda zastosowalem to rozwiazanie (arcyskuteczne! sramboty daly za wygrana) w zupelnie innym skrypcie (Pligg), ale w Freeglobes tez powinno sie dac. Trzeba tylko troche poznac Freeglobes'a od srodka :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności