Skocz do zawartości

Mieszkaniówka

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

tomwq, są wtyczki co ułatwiają nam moderacje. Publiczny zadbany precel także jest oki, nie tylko ten prywatny. To od ciebie zależy co zaakceptujesz i jak sobie ułatwisz pracę z moderacją, czy poprzez akceptowanie wszystkiego jak leci czy poszukasz kilku wtyczek co ci to ułatwią oraz ustawiania nagminnym spamerom statusu subscribera aby nic już więcej ci nie dodali. Metod jest wiele a chodzenie po najmniejszej linii oporu jaka się więszości nasuwa jest bezsensem.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Ja tam na spam nie narzekam, wystarczy kilka wtyczek i po kłopocie.. np. kod zaproszenia podczas rejestracji, który jest w regulaminie..

i taki adder ma pozamiatane ;)

Do tego jeszcze aktywacja konta i konto felietonisty a dla wybranych autor i moderacja precla to 2-5 minut dziennie,

do tego dorzucasz info o nowym oczekującym artykule i już nie musisz sprawdzać czy jest coś nowego do moderacji.

I wracając do tematu, @Zgred fajny blog mieszkaniowy ;)

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

niewiele osób dodaje i dobrze ;) spokój jest ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

ale co ci nei działa ? hasło ? nie dochodzi mejl ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

wyciąłem dziś wpisy nie związane z mieszkaniówką... ot poszły sobie do kosza...

mail dochodzi, ale przylogowaniu wywala błąd "BŁĄD: Nieznana nazwa użytkownika"

mam ten sam problem, a przy przypomnieniu hasła jest napisane, że "BŁĄD: Nie ma użytkownika o takim adresie e-mail" a podałem ten sam email na który przyszło hasło

Noclegi Busko Zdrój - Zapraszamy do naszego pensjonatu!

dziwne. pogrzebię w wolnej chwili - pierwszy raz mam taki problem z wordpressem. pewnie jakis syf został po jednej wtyczce ktorą zainstalowałem... po niej coś mi sie rozjechało i admin nie miał dostepu do precla.

• 4 tygodnie później...

Użyszkodnicy... czytajcie regulamin. w tygodniu wyrzuciłem kilkanaście wpisów. codziennie usuwam przynajmniej jeden - dzięki czemu precell .... ma praktycznie stalą liczbe wpisow bo nie dodajecie tematycznie ...

i weź tu przekonaj ludzi do pisania na temat.

wczoraj zrobiłem porządki w G z precelkiem: wyindeksowalem go calego :D teraz indeksuje się od nowa. przynajmniej zaczyna być tematyczny i przypomina to co chciałem :)

• 1 miesiąc temu...

niestety po wyindeksowaniu nic nie wrociło. prosze nie dodawac artów nie ma to sensu - Ci co dodali mogą go przenieść do innego precla lub wykasowac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności