Skocz do zawartości

Pingowanie - jak często

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Trochę ostatnio czytałem o pingowaniu i napisałem sobie do tego skrypt i mam teraz w związku z tym pytanie. Jak często pingujecie średnio daną domenę? Ustawiłem pingowanie na co godzinę i mam wrażenie, że mnie wywaliło z wyników. Prawdą jest, że to świeżak był ale z tego co czytałem to niektórzy co minute pingują, więc juz trochę się zdziwiłem.

W każdym bądź razie proszę o podanie interwałów czasowych w jakich pingujecie

no ja wlasnie pinguje co godzine ale w sumie tylko strone glowna bo jeszcze nie zdazylem napisac skryptu pingujacego podstrony. Dzieki za informacje co do czestoliwości, będę jeszcze testował.

Offtopic

Odnośnie nie spamu to długi czas nie pozycjonowałem, więc wracając do tego muszę szybko nabić sobie jakieś zaplecze stąd pingowanie. Ponadto przeglądałem mnóstwo zaplecza firm pozycjonerskich i bez podawania ich nazw, ale większość własnie linkuje ze spamu co aż wydało mi się być dziwne.:/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności