Skocz do zawartości

NeXT katalog

PawelC

Rekomendowane odpowiedzi

To już chyba mój n-ty skrypt katalogu :) które piszę z braku zajęcia :)

Katalog jest moderowany, bez erotyki itp jednak wymaga linku zwrotnego, który jest raz dziennie sprawdzany automatem :) Napisanie katalogu zajęło mi aż 3 godziny :P razem z designem w css :P

Katalog stron www

#1 zakaz dodawania stron z darmowych hostów typu yoyo.pl etc...

Indeksacja to kwestia paru dni :)

Na poprzednim katalogu nie było z tym problemu, link nie musi być na stronie głównej może być na jakiejś podstronie na którą wujek G dociera.

Bo wstawić link na podstronie na którą niema linku z głównej to nie problem, jednak takie rzeczy też idzie sprawdzić :)

ja osobiście omijam katalogi gdzie jest wymagany link zwrotny.

przykładowo: dodać jedną stronę do 100 katalogów, 10% z nich wymaga linka zwrotnego (teraz to wymnożyć razy kolejne setki katalogów i ilość pozycjonowanych stron)

pytanie: czy ja prowadzę farmy linków? NIE!

:) i wydaje mi się, że właśnie nie jedna osoba właśnie tak myśli (ale nie wszyscy zapewne)

Zgadza się, ale nikt nie napisał że musisz dodać stronę do mojego katalogu. Poza tym link można umieścić na osobnej podstronie, i np jak nie chcę się zrobić farmy to można wplątać go w tekst. Przynajmniej ja tak robię i nie narzekam :), a jak robi się więcej linków to tworzę kolejną podstronę z linkami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności