Skocz do zawartości

Hosting fotek na stronie

antbangos

Rekomendowane odpowiedzi

Czy moze ktos ma doswiadczenie jakie jest najlepsze/najtansze rozwiazanie na hostingowanie fotek na podobnych zasadach jak fotosik.pl

1 user limit - 25 mg - darmowy, 100 mg (taki nieduzy) - dodatkowy, ale ten raczej nie bedzie czesto stosowany

Stosowana ilosc userow - > 100 000

No i requesty jako wyszukiwanie info odpowiedznio

Jestes pewien ze cos takiego ma jeszcze sens? Sam sie przyglądałem tej "branzy" i przebicie sie chyba graniczy z cudem. Konkurencja jest cholernie silna a do tego i tak oferuje juz co tylko moze, brak jakichkolwiek limitow, ale to tylko moje zdanie.

A na marginesie to ovh ma fajne serwery jesli chodzi o powierzchnie

Jestes pewien ze cos takiego ma jeszcze sens?

robienie klona fotosik.pl nie ma sensu. chodzi mi tylko u umieszczenie zdjec przez userow jako opcje dodatkowa. z tego co widze ma sens serwer dedykowany od 20 GB i wiecej. przydalo by sie wykorzystanie jakiegos duzej pojemnosci taniego do pomocy rowniez.

ovh dedykowane mi za duzo kasy wychodzi. cos czuje ze najlepsze narazie dla mnie miec to wszytko na ojczystym https://serveriai.lt/dedikuoti.html od D20. tanio, dobre serwery szybkie procesory w miare, firma nie nowa, sprawdzona

myslalem o ovh, ale serveriai oferta narazie bardziej mi odpowiada

w sumie jesli kazdy uzer 25 mg to potrzebuje sporo miejsca w przyszlosci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności