Skocz do zawartości

Kolejne miejsce na artykuły z linkami

abixx

Rekomendowane odpowiedzi

widzę szybka przerzutka z serwisu randkowego na precla, hm ciekawe rozwiązanie.

Serwis zamknęliśmy bo już nas ta tematyka nie interesuje a dobrze podlinkowanej domeny szkoda, więc powstał katalog.

Internetowy System Reklamowy to połączenie katalogu stron, katalogu firm, katalogu sklepów oraz ogłoszeń drobnych i artykułów.

Nie wiem czy powinienem zwracać uwagę lecz w informacji przydała by się wzmianka ile znaków należy umieścić w art. widzę tylko że 3 linki i musi być ciekawy a czasami można napisać coś ciekawego w kilka zdań tobie się to nie spodoba, ktoś inny myślałby inaczej.

Zaciekawiło mnie jeszcze dlaczego nie ma tam kategorii.

Californication czyli seks, piękne kobiety i niesamowity David Duchovny w roli głównej.

Zostawiając to niemoderowane musisz liczyć że każdego dnia będziesz miał inwazje śmieci z addera. Jak nie zależy ci na site pod swl i chcesz aby precel trzymał poziom to zastanów się jeszcze raz.

Wtedy włączę moderacje, póki co wiem, że moderacja wielu denerwuje z uwagi na fakt, że trzeba czekać i to w przypadku niektórych precli dość długo. W każdym razie śmietnika na pewno tam nie będzie.

Nie wiem czy powinienem zwracać uwagę lecz w informacji przydała by się wzmianka ile znaków należy umieścić w art. widzę tylko że 3 linki i musi być ciekawy a czasami można napisać coś ciekawego w kilka zdań tobie się to nie spodoba, ktoś inny myślałby inaczej.

Zaciekawiło mnie jeszcze dlaczego nie ma tam kategorii.

Zamiast kategorii są tagi. Natomiast limit znaków to ciekawa uwaga, muszę to przemyśleć.

Internetowy System Reklamowy to połączenie katalogu stron, katalogu firm, katalogu sklepów oraz ogłoszeń drobnych i artykułów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności