Skocz do zawartości

Problem z www.zarobkipolakow.pl

troll

Rekomendowane odpowiedzi

Serwis www.zarobkipolakow.pl powstal ok 3 miesiace temu. Do tej pory nie zajmowalem sie pozycjonowanie, ot kilka linkow z zewnetrzych (sprawdzonych stron). Ok miesiaca temu strona na fraze 'zarobki polakow' byla na 5 pozycji w google.pl. Dzis nie widze jej wcale w pierwszej 30'stce.

Czy wynika to z tzw fresh site bonus? Czy moze o czyms zapomnialem/nie wiem?

Pozdrawiam i bede wdzieczy za wszelkie sugestie

----

<a link="www.zarobkipolakow.pl">ZarobkiPolakow.pl

htmlxp dzieki za sugestie, zaraz poprawie meta tagi.

Strone ta zbudowalem od podstaw i teraz dopiero zaczynam sie interesowac seo. Postaralem sie o dynamiczne meta tagi, sporo linkow wewnetrznych (strona ma zaindeksowane praktycznie wyszystkie swoje strony) dodaje teraz forum i przebudowuje strone glowna.

Czy waszym zdaniem powinienem zlecic pozycjonowanie komus innemu czy moze nie jestem tak daleko celu i wystarczy troche pracy przy katalogowaniu (praktycznie jeszcze tego nie robilem)? Co jeszcze moglbym poprawic?

Bede wdzieczny za wszelki sugestie.

----

jeśli możesz pozwolić sobie na to by strona została z banowana lub wpadła w ten tzw. "filtr", to spokojnie możesz eksperymentować i uczyć się jak optymalizować strone pod wyszukiwarki. Co oczywiste osoba która wypozycjonowala ponad 50 stron posiada już obszerniejsza wiedze od ciebie dzięki czemu zrobi za ciebie coś szybciej i lepiej,pozostaje tu kwestia czy masz pieniadze czy nie na takie wydatki :)

Tak z ciekawosci, z jakimi kosztami musial bym sie liczyc zeby zobaczyc przyzwoite rezultaty (np. top 10 dla 'zarobki polaków')? Czy po osiagniecie celu, strona nadal musi byc pozycjonowana (dalej musze placic haracz) zeby sie w top 10 utrzymac?

Nie wiem czy to wlasciwy dzial na takie pytania, ale nie chcialem zakladac nowego watku na ten sam temat.

PS. Dzieki za sugestie.... bledy usuniete.

----

Znalazłem błąd związany z przechodzeniem na następną stronę wyników. Wybrałem branżę "Informatyka", pokazała się pierwsza strona z 2. Po kliknięciu na następną stronę znalazłem się na pierwszej stronie innego wyszukiwania.

World of GOO - największa sensacja wśród gier logicznych w ostatnich latach | Gry logiczne Online | MD5

Znalazłem błąd związany z przechodzeniem na następną stronę wyników. Wybrałem branżę "Informatyka", pokazała się pierwsza strona z 2. Po kliknięciu na następną stronę znalazłem się na pierwszej stronie innego wyszukiwania.

Tak wiem o tym. Zostalo to usuniete w nowej wersji ktora powinna pojawic sie do konca tygodnia.

Oprocz tego dojdzie forum dyskusyjne i kilka innych podstron. Wtedy tez chcialem na powaznie zajac sie pozycjonowaniem.

----

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności