Skocz do zawartości

program do pozycjonowania

maciekamtor

Rekomendowane odpowiedzi

Mar to ja już się piszę na 10 licencji :P

Maciekamtor, tak jak opisali wcześniej, nie istnieje program, który automatycznie wypozycjonuje Ci stronę, chyba, że chcesz być top3 na frazę "ala nie ma kota bo zjadł go pies".

A jeśli masz już coś zakupić to mogę polecić Sprytne Katalogownie (lub jego konkurencję) i Precel SEO Master. Z tych programów korzystam i jestem w pełni zadowolony z ich funkcjonalności.

Tutaj masz jeszcze informacje jak zmienić listę katalogów w SK :

Sprytne katalogowanie / Katalogi stron SEO

I w skrócie niektórych dostępnych programach i skryptach :

Programy wspomagające pozycjonowanie

Natomiast informację o aktualnie wydanych programach, ich aktualizacji i obiektywne opinie znajdziesz na forum w dziale Narzędzia.

Maciekamtor, tak jak opisali wcześniej, nie istnieje program, który automatycznie wypozycjonuje Ci stronę, chyba, że chcesz być top3 na frazę "ala nie ma kota bo zjadł go pies".

Oczywiście nie istnieje taki program na wszystko...

Co mogę zaproponować, to linki z mojej stopki.

1 .zakładasz konto.

2. generujesz sobie strony zapleczowe w systemie

3. Masz odstęp do tych stron z poziomu systemu, więc możesz ustawiać sobie dowolne linki na stronach.

W jednym miejscu możesz zarządzać np. 100 stronami i masz porządek. (cachowanie 2h)

4. Żeby strony się zaindeksowały, możesz automatycznie dodać je w systemie do scuttli (prawie 200 - jednym kliknięciem).

5. W momencie gdy stwierdzasz, że nadal Ci mało dodajesz te strony do dodatkowych opcji [links], które są już w systemie (do stron innych użytkowników). Dzięki temu dostajesz punkty, które możesz przeznaczyć na dodawanie dowolnych linków do innych stron.

Nie jest to recepta na wszystkie bolączki, ale zawsze coś i warto mieć kilka ewentualności na czarną godzinę.

Marketing w sieci - da się ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności