Skocz do zawartości

Program do zarządzania dochodami

Harvi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam nadzieję, że dział dobry wybrałem, ale jakoś nie pasowało mi to gdzie indziej.

Poszukuję programu, który na bieżąco pokazywałby mi moje wydatki na strony internetowe. Program powinien sumować wszystkie wydatki z kilku serwisów. Chcę, aby dla każdej strony były statystyki: wydatki/przychody, a następnie żeby z kilku moich stron w jednym miejscu można było zobaczyć ogólnie ile na xx stron wydałem kasy, ile z nich zarobiłem itd.

Znacie coś takiego? Oczywiście nie musi być to program tylko dla stron, ale jakiś manager finansowy, zeby mozna było robić sobie różne źródla dochodów i wydatków etc.

pozdr

PS. Bo jak na razie na karte sobie to zapisywałem, ale robi się za dużo danych i ciężko teraz to ogarniać :P

SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności